Çözüldü iPhone 11 iOS 26 beta güncellemesinden sonra dondu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bartuturk

Zeptopat
Daha fazla  
Yenilenmiş iPhone 11 telefonumda iOS 26 beta güncellemesi yaptım ve telefon dondu. Hiçbir şekilde düğmesi, dokunmatiği çalışmıyor. Ne yapabilirim?
Başka telefondan arama yaptım, yine tepki vermedi telefon.

Apple destekten baktım, böyle yapınca düzeldi:
  1. Sesi aç düğmesine kısaca basın.
  2. Sesi kıs düğmesine kısaca basın.
  3. Apple logosunu görünceye kadar yan düğmeyi basılı tutun. (10 saniyeden uzun sürebilir.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu şaka olarak açtınız sandım. Hocam kurban olayım daha developer betada olan yazılımı milattan önce çıkmış telefona yüklerseniz olacağı buydu :D.

Milattan once cıkmıs dediginiz telefon 2019. cıkıslı.

Hocam telefon 5 koca güncelleme aldı, ne olursa olsun artık kaldırmıyor. Tam sürüm çıkıp optimize olana kadar iPhone 11'lere yüklemeyin betayı. Kuzenin 13 Pro Max'i bile alev alev yandı betada. Ben hiç tenezzül bile etmedim yüklemeye.

Ha ufak bir uyarı vereyim eğer betayı yüklemeden önce yedek almadıysanız betadan sürüm düşerken her şeyiniz gidiyor bilginiz olsun.

iPhone 11'e bende iOS 26 betayı yükledim fakat hiç tavsiye etmiyorum. Şarjı falan aşırı hızlı bitmeye ısınmaya başladı ve donmalar takılmalar başladı. Tabii ki de beta olduğunu için normal. Benim gibi merak edenler varsa en azından iPhone 15 altına yüklemesinler.

Arkadaşlar ciddi anlamda şarjı su gibi içmeye başladı. Sanırım sürüm düşüreceğim Eylül'e kadar böyle devam edilmez. Fakat merak ettiğim bir soru var düşürürken telefonun orijinalliği vs. bozulur mu? Ve hangi programı tavsiye edersiniz.

Bende sunumdan sonra iphone 14 yükledim baya ısındı el yaktı falan ama sonra düzeldi şimdi ios 18.5 de ki gibi kulaanıyorum. Geliştirici betasını yüklemek mantıksız ama merak işte ve şansıma sorun yaşamadım henüz pilde aynı

Arkadaşlar ciddi anlamda şarjı su gibi içmeye başladı. Sanırım sürüm düşüreceğim Eylül'e kadar böyle devam edilmez. Fakat merak ettiğim bir soru var düşürürken telefonun orijinalliği vs. bozulur mu? Ve hangi programı tavsiye edersiniz.
Hiçbir şeyi bozulmaz, en fazla iCloud yedeklemeni kullanamazsın sürüm farkından dolayı. Yazılım güncelleme kısmından developer beta'sından çıkınca düşürülebiliyor diye hatırlıyorum. Eğer yanlışsa ipsw.me sitesinden cihazın için uygun olan dosyayı indirip Mac kullanıyorsan Finder'dan, Windows kullanıyorsan iTunes üzerinden yazılım yeniden atman gerekecek. Tamamen yasal bir süreç, zira Apple tarafından imzalı olmayan herhangi sürümü yükleyemezsin zaten.

Bu arada güncellemeden hemen sonra cihazda aşırı ısınma veya pilin hızlı bitmesi gibi sorunlar normal. Benim önerim Wi-Fi ve Bluetooth açık vaziyette serin bir ortamda telefonu şarjda bırakmanız. Mac ve iPad için de geçerlidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı