iPhone 11 Jailbreak yapılır mı?

@CYBER SHADOW konuya hiç mesaj atmadan gülücük atmanızın sebebini öğrenebilir miyim?

200 TL'lik bir oyun için telefonu mahfetmeye değer mi sonra geri dönüşü olmayan bir şey yaptınızda kabak gibi ortada kalacaksınız ya logo da kalırsa ya kapanıp açılmazsa ve benzeri şeyler de olabilir ondan sonra üzülürsünüz benden söylemesi.

200 TL'lik bir oyun için telefonu mahfetmeye değer mi sonra geri dönüşü olmayan bir şey yaptınızda kabak gibi ortada kalacaksınız ya logo da kalırsa ya kapanıp açılmazsa ve benzeri şeyler de olabilir ondan sonra üzülürsünüz benden söylemesi.

İki iPhone telefonuma da yapıp belli bir süre kullandım ama sorun yaşamadım :D

Telefonu mahfetmek kelimesi abartılı geliyor bana Jailbreak yapıpta telefonum sıkıntı yapanı görmedim.

@CYBER SHADOW konuya hiç mesaj atmadan gülücük atmanızın sebebini öğrenebilir miyim?

iOS 16'dayım şu anda.

iOS 16'yı geç 15'e bile yok daha jailbreak. Şu an yapamazsın.

Mahvetme gibi bir durumda söz konusu değil. iOS 8'den beri kullanıyorum ben JB'yi. Kullanmayan kişilerin böyle yorum yapması bana mantıklı gelmiyor.

Daha varmış jailbreaka o zaman. iOS 16 ya gelene kadar garantimde biter zaten.

iOS 16'yı geç 15'e bile yok daha Jailbreak. Şu an yapamazsın.

Mahvetme gibi bir durumda söz konusu değil. iOS 8'den beri kullanıyorum ben JB'yi. Kullanmayan kişilerin böyle yorum yapması bana mantıklı gelmiyor.

Hocam sanırım bugün 8'de iOS 16 betadan çıkıp resmi olarak gelmiş. Bende hala beta yüklü. Silip yeni sürümü mü yüklemem gerek bir bilginiz var mı?

Dosya Ekleri

• 17CC4F31-7806-4294-8635-B0EF691714F0.png
    17CC4F31-7806-4294-8635-B0EF691714F0.png
    56,9 KB · Görüntüleme: 45
Daha varmış jailbreaka o zaman. iOS 16 ya gelene kadar garantimde biter zaten.

Hocam sanırım bugün 8'de iOS 16 betadan çıkıp resmi olarak gelmiş. Bende hala beta yüklü. Silip yeni sürümü mü yüklemem gerek bir bilginiz var mı?

Beta profilini silin. Güncellemelerini tekrar kontrol edin bir.

Ben 15.1'de JB beklediğimden güncellemiyorum telefonu. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı