iPhone 11 kaça satılır?

THECRUEL

Femtopat
Daha fazla  
Bende şu an iPhone 11 var ve ben bunu bir telefoncuya satmak istiyorum. Kaç TL'ye satabilirim? Telefonun problemleri: Pil orijinal ama pil tanınmadı diyor(%76 pil sağlığı), ekranda bazen gidip gelen çizgiler var, arka cam kırık.
Özellikleri:
Yurt dışı bir cihaz.
Garantisi yok.
64 GB.
Ekran, arka cam vs orijinal cihaz hiç açılmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende şu an iPhone 11 var ve ben bunu bir telefoncuya satmak istiyorum. Kaç TL'ye satabilirim? Telefonun problemleri: Pil orijinal ama pil tanınmadı diyor(%76 pil sağlığı), ekranda bazen gidip gelen çizgiler var, arka cam kırık.
Özellikleri:
Yurt dışı bir cihaz.
Garantisi yok.
64 GB.
5-6k max ederi

Özellikleri:
Yurt dışı bir cihaz.
Garantisi yok.
64 GB.

Sahibinden üzerinden satman senin için daha iyi olur telefoncu onu en dip ve en kötü fiyattan alacaktır yurt dışı telefonların piyasası yok sayılır zaten alımı ve satışı yasaktır çoğu telefoncu belki sizi red bile edebilir (sahibinden üzerinden de yasak eğer yurt dışı ibaresi koyarsanız)

Sahibinden üzerinden ortalama 4000-6000 arası bir piyasası var bunların birçoğu değişenli kırığı döküğü veya arızası olanlar tabii temiz olanlarda bulunuyor telefoncu bu kadar fiyatı vermeyecektir telefonun hasarıda bol miktarda var özellikle arka camın kırık olması direkt kasa değişimi gerektirir kapak değişimi ile telefon eski mantığına kolay kolay gelmez su koruması direnci vesairede kalmaz. Ekran konusunda ise çizgiler var demişsiniz değişim gerekecektir aynı şekilde pil de öyle masrafı çok ağır bir telefon aşır aşırı dip bir fiyata gideceği kesin.

Son düzenleme:
Telefoncular tahmini 6-7 bin TL verir, temizleri şuan 10-11 bin'e satılıyor.
11'den daha çok eder hocam, o fiyata faceid bozuk true tone çalışmayanlar var. 11'e en çok ilanlarda xr ve x modellerinde var, İphone 11 dediğiniz fiyattan daha üst perdede.

11'den daha çok eder hocam, o fiyata Face ID bozuk True Tone çalışmayanlar var. 11'e en çok ilanlarda XR ve X modellerinde var, iPhone 11 dediğiniz fiyattan daha üst perdede.

Cihaz yurt dışı ve iPhone 11 yurt dışı modelleri ön görülür talep sahibi değiller ayrıca 1-2 bin lira daha koysa üstüne minimum 13 Pro hatta 13 Pro Max bile bulabilirsinz yani 12-13 bin liraya 10 bin bandına ise 12 Pro çok çok rahat bulunabilir bu kıyaslama ile bakacaksak iPhone 11'in yurt dışı modeli istersen en temizi olsun 10 bin etmesi sıfır kapalı kutuda normal ama kullanılmış ise imkansıza yakın telefoncu 2-3 bini anca verecektir zaten hasarlı cihaz tamiri ikinci el TR iPhone 11 fiyatına kadar çıkacaktır.

11'den daha çok eder hocam, o fiyata faceid bozuk true tone çalışmayanlar var. 11'e en çok ilanlarda xr ve x modellerinde var, İphone 11 dediğiniz fiyattan daha üst perdede.
Telefoncular o civara alıyor hocam. Kendiniz satsanız daha pahalıya satabilirsiniz tabii.

Cihaz yurt dışı ve iPhone 11 yurt dışı modelleri ön görülür talep sahibi değiller ayrıca 1-2 bin lira daha koysa üstüne minimum 13 Pro hatta 13 Pro Max bile bulabilirsinz yani 12-13 bin liraya 10 bin bandına ise 12 Pro çok çok rahat bulunabilir bu kıyaslama ile bakacaksak iPhone 11'in yurt dışı modeli istersen en temizi olsun 10 bin etmesi sıfır kapalı kutuda normal ama kullanılmış ise imkansıza yakın telefoncu 2-3 bini anca verecektir zaten hasarlı cihaz tamiri ikinci el TR iPhone 11 fiyatına kadar çıkacaktır.
Yurt dışı olduğunu bilmiyordum, o halde daha ucuza gider.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı