iPhone 11 mi daha güncel kalır, iPhone SE 2 mi?

Bütçe
9000
2 telefon arasında kaldım. 6000 TL ve 2 telefon verip ikisinden birini alacağım aklımda 2 soru var ilk olarak SE mi daha güncel kalır 11 mi ve bu fiyata? (9000TL)
Başka hangi telefon alınabilir? Oyun gün içerisinde oynarım ve telefonu yoğun kullanırım ayrıca küçüklük ve hafiflik benim için önemli.

Güncel olarak eğer aynı kalırsa, 11 alırdım ben.

2 telefon arasında kaldım. 6000 TL ve 2 telefon verip ikisinden birini alacağım aklımda 2 soru var ilk olarak SE mi daha güncel kalır 11 mi ve bu fiyata? (9000TL)
Başka hangi telefon alınabilir? Oyun gün içerisinde oynarım ve telefonu yoğun kullanırım ayrıca küçüklük ve hafiflik benim için önemli.

İkisinde de A13 BİONİC işlemci var destek ikisinde de aynı anda bitecektir. iPhone 11 takoz gibi cihaz bilgin olsun kompaktlık arıyorsan iPhone 11 parasına 2. el S22 bulabilirsin çok daha iyi ve çok daha kompakt cihaz.

İkisinde de A13 bionic işlemci var destek ikisinde de aynı anda bitecektir. iPhone 11 takoz gibi cihaz bilgin olsun kompaktlık arıyorsan iPhone 11 parasına 2. el S22 bulabilirsin çok daha iyi ve çok daha kompakt cihaz.

S22 bende istiyordum ama 10 bin aşağısı yok.

Peki desteği aynı anda keserlerse kesildikten sonra kaç yıl daha kullanabilirim? Amacım 3 yıl sıkıntısız kullanmak.

Herkese çok teşekkürler yurt dışı iPhone 12 alma kararı aldım kayıdını bir tanıdık ile halledeceğiz.

İkisinde de aynı işlemci var, büyük ihtimalle ya destekleri aynı anda kesilir, ya da iPhone 11 ekstra 1 güncelleme falan daha alır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı