iPhone 11 mi Galaxy S21 FE mi?

Bütçeniz nedir?

Bütçeniz nedir?

Yani iPhone 11 bütçemi tam dolduruyor aslında Hepsiburada'da 23.800'e geliyor ekstra kupon da varmış tam o civarlar bütçem var fakat Samsung tercih edersem S21 FE tercih ederim daha fazlasına gerek yok diye düşünüyorum. Çünkü 4-5 senelik bir telefon arıyorum sonrasında işim ve kullandığım bilgisayar nedeniyle iPhone'a geçerim diye düşünüyorum. Önerilerinize açığım yine de.

Galaxy S22 kullanıyorum. Şarj konusunda çok kötü durumda. En ufak işlemde cihaz ısınmaya başlıyor. Batarya sıcaklıkları 40 derecelerden başlıyor. S21 FE'de bu durum çok farklı değil. Alacaksanız, Galaxy S23 alın derim.

11 asla alınmaz.S22/S21FE almayı öneririm.Oyun odaklıysa F5.

İkisi arasından S23 kullanıcısı olarak kesinlikle S21 FE derdim ama ekosistem işin içine girince sizin için iPhone 11 daha iyi oluyor ama o fiyata asla alınmayacak bir telefon. İkinci el temiz uyguna bulabilirseniz alabilirsiniz. S21 FE alırsanız üzerine hem paranız cebinizde kalıyor hem de telefon bazında daha güzel bir deneyim elde edersiniz. Ekosistem sizin işinizi çok kolaylaştıracaksa mutlaka lazım diyorsanız S21 FE önermenin anlamı kalmıyor ama dediğim gibi iPhone 11 sıfır fiyatını asla haketmiyor.

iPhone 11 sıfır fiyatını hak etmiyor. Onun yerine ikinci el iPhone 12, 12 mini, 11 Pro gibi cihazlara bakman çok daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…