iPhone 11 mi iPhone XS mi?

Abartma. Annemin iPhone 6S'i bile şu anki çoğu Android'i tokatlar akıcılıkta. 10 yıldır bir kere bile bir yavaşlaması olmadı. Yine de eski bir iPhone alınmaz.
Evet şuan 5 kullanan bile gördüm. Zaten güncellemeyi takmıyorum yeter ki beni 3 yıl götürsün.

Android'i 4 yıldır kullanıyorum. Yeter artık.

Uygulamalarda Apple hesabı kullanarak kaydolmadıysanız ya da ICloud'da özel önemli fotoğraflarınız yoksa Android'i bırakmanız için bir sebep yok.

Uygulamalarda Apple hesabı kullanarak kaydolmadıysanız ya da ICloud'da özel önemli fotoğraflarınız yoksa Android'i bırakmanız için bir sebep yok.
Hocam Android cidden sıktı ya. 1 kere iOS kullanmak istiyorum.
11 al geç o zaman.
Öyle yapacağım artık sanırım.

2 emoji yok diye sıkıntıya girmiceksen alabilirsin.
Siz ne önerirsiniz? XS mi 11 mi?

Yazılım güncellemeleri sıkıntı değilse XS al o zaman.
Hocam sıkıntı değil de o arka tasarımı biraz kötü duruyor o yüzden alasım da gelmiyor XS'i. 11 biraz daha günümüz iPhone'leri gibi duruyor.

XS veya 11 ikisi de geri kalıyor bence artık hatta X'in özellikleri 8 Plus'ın gerisinde diyebiliriz. Sağlam bir Android alsan o fiyata daha iyi bence (Samsung iyi firma sakın Xiaomi düşünme bile)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…