iPhone 11 mi iPhone XS mi?

XS veya 11 ikisi de geri kalıyor bence artık hatta X'in özellikleri 8 Plus'ın gerisinde diyebiliriz. Sağlam bir Android alsan o fiyata daha iyi bence (Samsung iyi firma sakın Xiaomi düşünme bile)
Hocam Android'e ara vereceğim. Xiaomi ölsem almam zaten şuan Oppo kullanıyorum.
Ayrıca Realme, Xiaomi, Vivo'nun yeni çıkan telefon tasarımları leş gibi geliyor. iPhone gibi 3 kameralı telefonları oluyor ya onlardan çok tiksiniyorum. Eşek gibi kameraları var ve ağır. Eline alınca bırakasın geliyor resmen.

Hocam sıkıntı değil de o arka tasarımı biraz kötü duruyor o yüzden alasım da gelmiyor XS'i. 11 biraz daha günümüz iPhone'leri gibi duruyor.
Zaten kılıf kullanıcaksın XS teknik açıdan daha iyi.

XS veya 11 ikisi de geri kalıyor bence artık hatta X'in özellikleri 8 Plus'ın gerisinde diyebiliriz. Sağlam bir Android alsan o fiyata daha iyi bence (Samsung iyi firma sakın Xiaomi düşünme bile)
Ayrıca geride kalması sorun değil şuan iPhone 5 kullanan bile gördüm. Beni 3 yıl götürse yeterli.

Zaten kılıf kullanıcaksın XS teknik açıdan daha iyi.
Teknik açıdan derken? Neresi daha iyi ki? Bir ekranı iyi o kadar.

iPhone 11 son beta güncellemesinde biraz kasıyor gibi geldi tabi sonuçta beta süreci ama çok fazla zamanı kalmadı gibi duruyor IOS 18 ile pil tüketimi ne durumda olur bilinmez genel performans olarak stabil bir sürümde kullanmak lazım. İki telefon arasında A13 bionic ile daha iyi bir IOS deneyimi ve kamera performansı için iPhone 11 seçilir.

Teknik açıdan derken? Neresi daha iyi ki? Bir ekranı iyi o kadar.

Yeterli. Biri OLED biri IPS ekran. Kontrast oranı çözünürlüğü çok daha yüksek. 11'in nesi daha iyi? İşlemci diyeceksin sadece onda da gözle görülür bir fark yok çekirdek sayıları aynı. İşlem güçleri aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı