iPhone 11 mi Samsung S22 mi?

Yılların markası Samsung daha adam akıllı çip üretemedi yani? Bir de AMD işbirliği vardı.

Yılların markası Samsung daha adam akıllı çip üretemedi yani? Bir de AMD işbirliği vardı.
Exynos 990 dışında yarı yolda bırakan Exynos işlemci yok. AMD ile GPU tarafında ortak geliştirdiği Exynos 2200 modelinin GPU performansı tam bir hayal kırıklığı.

Exynos 990 dışında yarı yolda bırakan Exynos işlemci yok. AMD ile GPU tarafında ortak geliştirdiği Exynos 2200 modelinin GPU performansı tam bir hayal kırıklığı.

990 gerçekten rezaletti. Zamanında test kullanımı amaçlı 1 ay S20 Ultra kullandım. PUBG testi ilk giriş 60, 15. dakikada 40-20 FPS dalgalanması.
Çok iddialı haberler gelmişti AMD Samsung iş birliği ile ilgili, Exynos 2200'de sizin dediğiniz şeyin olması da biraz garip.

Evet hocam muhtemelen yine geri kalırlardı ama en azından güç tüketimi arasındaki fark bu kadar olmazdı. Özellikle NVIDIA ve Qualcomm öyle bir hızla Samsung çiplerden kaçmaya çalışıyor ki fark pek az gibi görünmüyor.

Hocam zaten pili fiyat ucuz olsun diye kısmıyorlar telefon ince olsun diye.

Katılıyorum bende de S3 mini vardı her gün donuyordu bugün 13 Pro'ya geçtim vallahi iPhone ezer geçer (!).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…