iPhone 11 mi Samsung S22 mi?

@em1rakar eğer batarya cidden önemli ise S22 zor. Ama kamera, işlemci S22.

iPhone 7 ile beraber çıkmış MI6 128 GB telefonu aldım o zaman, telefonu inanın geçen senenin başına kadar kasmadan ve pil değiştirmeden kullandım ondan önce de uzun yıllar S3 kullandım, hiçbirinde sorun yaşamadım mi 6'yı yaklaşık 6 sene kullandım telefonu kılıfsız kullanmak huyumdur defalarca düşürdüm telefon en son apartman boşluğuna düştü ve kırıldı sonrasınsa yaptırmayı bile düşünmedim o zaman yine Xiaomi alacağım dedim ve geçen sene MI13 Lite aldım almaz olsaydım çünkü amiral gemisi değildi ve yıllar önce almış olduğum MI6'yı performans olarak aradım tahminimce Snapdragon 835 olması lazımdı mi 13 Lite'ta ise 7 gen 1 vardı 6 ay idare edemesim telefonla ve S22 aldım ve dedim ki amiral gemisi telefon almıyorsan Android pişmanlıktır. Kamerası gayet yeteeli kasası çok kaliteli bunu nereden çıkarıyorum nişanlımada 2 ay önce 15 Pro aldım bir 15 peo olmasa da neredeyse 5'te 1 fiyatına teşefonun her özelliği çok hoş herhangi bir kasma donma yok su geçirmiyor ve emini ki 2027'ye kadarçok rahat kullanırım. Bana Android fan boyu demeyin telefonlara o kadar para vermeye gerek görmüyorum bu cihaz gayet yeterli ama Apple ekosistemi gerçekten çok iyi ona lafım yok. Gündelik iPad Pro M1 ve MacBook Air M1 AirPods Pro kullanıyorum 3'ü gerçekten mükemmel bir uyum içerisinde çalışıyor şahsen üstüne para verseler tablette Apple'dan vazgeçmem ama kendimede kesinlikle iphpne almam çünkü arada bie video fotoğraf çekip mesaj ve arama dışında telefon kullanmayan biri olarak saçma geliyor ama MacBook üzerinden edit yaptığım ve iPad üzerinden de çizim yaptığım için bu laeın üstüne cihaz göemüyorum orası da ayrı. Ama iphpne 11'i S22 ezmeye bile tenezzül etmez onu da söylemem gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…