iPhone 11 N11'de 1600 TL

Yer
S.H.I.E.L.D.
Arkadaşlar N11 sitesin de gezinirken bu ilanı gördüm. İlan da iPhone 11 128 GB 1600 TL'ye satılıyor. Bir haftaya kadar iPhone 11 almayı düşünüyordum. Sizce ilanda ki ürünü satın alayım mı? Büyük ihtimalle fiyat hatalıdır ama denemekten zarar gelmez bence. Zaten paramız N11 güvencesinde olacağı için parayı geri alabilirim diye düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    76,7 KB · Görüntüleme: 310
Arkadaşlar N11 sitesin de gezinirken bu ilanı gördüm. İlan da iPhone 11 128 GB 1600 TL'ye satılıyor. Bir haftaya kadar iPhone 11 almayı düşünüyordum. Sizce ilanda ki ürünü satın alayım mı? Büyük ihtimalle fiyat hatalıdır ama denemekten zarar gelmez bence. Zaten paramız N11 güvencesinde olacağı için parayı geri alabilirim diye düşünüyorum.
Hocam fiyat hatalı değildir. Büyük ihtimalle çakma telefondur. Denemeyin hocam kesinlikle.

Bende 500 TL'ye RX 570 görmüştüm. İnanma çakma bir şey gönderirler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı