iPhone 11 nasıl şarj edilmeli?

Tam 4 sene S7 Edge kullanmış biri olarak söyleyeyim bazen günde 2 defa bile şarj ettiğim oluyordu. Hem shiftdelete kanalında bununla ilgili bilgi veriyor zararı olmadığının.
İlginç ben her yerde zararlı diye okudum video linkini koyar mısınız?

iPhone 11 Pro kullanıcısıyım. Sarjınızı 20'nin altına indirmemeye çalışın. Şarjda telefon ile ilgilenmeyin. Pil sağlık bölümünde servis yazana kadar korkmayın yeter.

iPhone 11 Pro kullanıcısıyım. Sarjınızı 20'nin altına indirmemeye çalışın. Şarjda telefon ile ilgilenmeyin. Pil sağlık bölümünde servis yazana kadar korkmayın yeter.

Peki arada 20'nin altına düşüriyim mi zamanla 20'nin aşası hızlı vs bitmesin sonra gerektiğinde.

Önerim şöyle bende bizzat 11 kullanan birisi olarak sadece pil %15-20'ye düştüğü zaman sarj a takmanı tavsiye ederim, şahsen ben %80'lerde sarjdan alma muhabbetini bizzat aylarca denedim bir işe yaramıyor pilini tam veya yarım sen nasıl istersen doldurabilirsin. Bir de en önemlisi bana göre sarjda iken telefona bakmamaya çalış.

Hocam ben de henüz yeni iPhone 11 aldım ve nasıl şarj etmem konusunda çok kararsızım. Siz nasıl şarj ediyorsunuz acaba?

Hocam ben de henüz yeni iPhone 11 aldım ve nasıl şarj etmem konusunda çok kararsızım. Siz nasıl şarj ediyorsunuz acaba?

Hocam 8 aydır telefonu kullanıyorum şu an pil sağlığım %98 sadece dikkat ettiklerim şarjı 20'nin altına düşürmemek ve şarjda iken telefona bakmamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…