RdK0 Picopat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar iPhone 11 için iCloud yedeklemesini yaptım, fakat nasıl sıfırlayacağımı ve nasıl yedeklediklerimi geri aktaracağımı bilmiyorum. Detaylıca öğretirseniz sevinirim.
Arkadaşlar iPhone 11 için iCloud yedeklemesini yaptım, fakat nasıl sıfırlayacağımı ve nasıl yedeklediklerimi geri aktaracağımı bilmiyorum. Detaylıca öğretirseniz sevinirim.
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.330 Çözümler 23 18 Ocak 2023 #2 Ayarlar'da Genel'de en aşağıda. Yedeklemeyi bilgisayardan yapmanızı öneririm. iTunes üzerinden. Artı 0 Eksi
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.696 Makaleler 6 Çözümler 529 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 18 Ocak 2023 #3 iPhone, iPad veya iPod touch'ınızı fabrika ayarlarına sıfırlama - Apple Destek (TR) iPhone, iPad veya iPod touch'ınızdaki bilgileri güvenli bir şekilde silme ve aygıtınızı fabrika ayarlarına geri yükleme hakkında bilgi edinin. support.apple.com Artı 0 Eksi
iPhone, iPad veya iPod touch'ınızı fabrika ayarlarına sıfırlama - Apple Destek (TR) iPhone, iPad veya iPod touch'ınızdaki bilgileri güvenli bir şekilde silme ve aygıtınızı fabrika ayarlarına geri yükleme hakkında bilgi edinin. support.apple.com
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 18 Ocak 2023 #4 Ayarlar>Genel>Aktar veya İphone'u Sıfırla kısmı var en aşağıda. Artı 0 Eksi
KS KS RdK0 Picopat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Ocak 2023 #5 Averasia dedi: Ayarlar>Genel>Aktar veya İphone'u Sıfırla kısmı var en aşağıda. Genişletmek için tıkla... Peki yedeklediğim iCloud hesabını sıfırladıktan sonra geri aktar vs vs gibi birşeyler var mı fotolar vs gitmesin sonra? Artı 0 Eksi
Averasia dedi: Ayarlar>Genel>Aktar veya İphone'u Sıfırla kısmı var en aşağıda. Genişletmek için tıkla... Peki yedeklediğim iCloud hesabını sıfırladıktan sonra geri aktar vs vs gibi birşeyler var mı fotolar vs gitmesin sonra?
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 18 Ocak 2023 #6 Orasını tam bilmiyorum ama sıfırladıktan sonra İtunes'da yedekten geri yükle seçeneği var oradan yapabilirsiniz belki. Artı 0 Eksi
Orasını tam bilmiyorum ama sıfırladıktan sonra İtunes'da yedekten geri yükle seçeneği var oradan yapabilirsiniz belki.
KS KS RdK0 Picopat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Ocak 2023 #7 Tamamdır, teşekkür ederim. Artı 0 Eksi