otpphap Megapat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 516 Çözümler 5 Yer İstanbul 12 Ekim 2022 #31 11'den yeni 12 Miniye geçmiş biri olarak sıfır olarak almanın bir mantığı yok bence. Gideri var fakat 5G desteği yok, ekran kalitesi ve ekran oranı da az çerçeveler göze batıyor. Uzun yıllar kullanılacak bir cihaz değil bence.
11'den yeni 12 Miniye geçmiş biri olarak sıfır olarak almanın bir mantığı yok bence. Gideri var fakat 5G desteği yok, ekran kalitesi ve ekran oranı da az çerçeveler göze batıyor. Uzun yıllar kullanılacak bir cihaz değil bence.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.354 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #32 irsuya dedi: Kasmaz ama 2019 model çipin ilerleyen dönemlerde yavaşlayacağı kesin. Ekranı hakkında konuşmadan önce keşke kullansaydınız telefonu. Genişletmek için tıkla... Gayet de kullandım? Ekranı hakkında iyi bir yorum mu yapmışım? "Ekran kalitesi harici" yazıyor orada.
irsuya dedi: Kasmaz ama 2019 model çipin ilerleyen dönemlerde yavaşlayacağı kesin. Ekranı hakkında konuşmadan önce keşke kullansaydınız telefonu. Genişletmek için tıkla... Gayet de kullandım? Ekranı hakkında iyi bir yorum mu yapmışım? "Ekran kalitesi harici" yazıyor orada.
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #33 BehzatAmirim dedi: Gayet de kullandım? Ekranı hakkında iyi bir yorum mu yapmışım? "Ekran kalitesi harici" yazıyor orada. Genişletmek için tıkla... Peki 2. el iPhone 11'i sıfır S21'e mantıklı bulmanıza sebebiyet veren şey nedir? BehzatAmirim dedi: Sıfır almak yerine çok temiz garantili cihazlar 10-12K satılıyor. Çok daha mantıklı olur ikinci el almak. Genişletmek için tıkla...
BehzatAmirim dedi: Gayet de kullandım? Ekranı hakkında iyi bir yorum mu yapmışım? "Ekran kalitesi harici" yazıyor orada. Genişletmek için tıkla... Peki 2. el iPhone 11'i sıfır S21'e mantıklı bulmanıza sebebiyet veren şey nedir? BehzatAmirim dedi: Sıfır almak yerine çok temiz garantili cihazlar 10-12K satılıyor. Çok daha mantıklı olur ikinci el almak. Genişletmek için tıkla...
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.354 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #34 irsuya dedi: Peki 2. el iPhone 11'i sıfır S21'e mantıklı bulmanıza sebebiyet veren şey nedir? Genişletmek için tıkla... S21'e mantıklı bulduğumu mu söylemişim? Kendin bir fikir üretip söylemişim gibi davranıyorsun . iOS alışkın birisinin tercih edebileceğini söyledim.
irsuya dedi: Peki 2. el iPhone 11'i sıfır S21'e mantıklı bulmanıza sebebiyet veren şey nedir? Genişletmek için tıkla... S21'e mantıklı bulduğumu mu söylemişim? Kendin bir fikir üretip söylemişim gibi davranıyorsun . iOS alışkın birisinin tercih edebileceğini söyledim.
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #35 BehzatAmirim dedi: S21'e mantıklı bulduğumu mu söylemişim? Kendin bir fikir üretip söylemişim gibi davranıyorsun . iOS alışkın birisinin tercih edebileceğini söyledim. Genişletmek için tıkla... ''Sıfır almak yerine çok temiz garantili cihazlar 10-12K satılıyor. Çok daha mantıklı olur ikinci el almak.'' Ben bu mesajınızda S21'i elediğinizi düşünüyorum, ayrıca şu konuda ''iPhone 11 kesinlikle.'' demişsiniz.
BehzatAmirim dedi: S21'e mantıklı bulduğumu mu söylemişim? Kendin bir fikir üretip söylemişim gibi davranıyorsun . iOS alışkın birisinin tercih edebileceğini söyledim. Genişletmek için tıkla... ''Sıfır almak yerine çok temiz garantili cihazlar 10-12K satılıyor. Çok daha mantıklı olur ikinci el almak.'' Ben bu mesajınızda S21'i elediğinizi düşünüyorum, ayrıca şu konuda ''iPhone 11 kesinlikle.'' demişsiniz.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.354 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #36 irsuya dedi: "Sıfır almak yerine çok temiz garantili cihazlar 10-12K satılıyor. Çok daha mantıklı olur ikinci el almak." Ben bu mesajınızda S21'i elediğinizi düşünüyorum, ayrıca şu konuda "iPhone 11 kesinlikle." demişsiniz. Eki Görüntüle 1542401 Genişletmek için tıkla... iOS sevdiğimden* diyor?
irsuya dedi: "Sıfır almak yerine çok temiz garantili cihazlar 10-12K satılıyor. Çok daha mantıklı olur ikinci el almak." Ben bu mesajınızda S21'i elediğinizi düşünüyorum, ayrıca şu konuda "iPhone 11 kesinlikle." demişsiniz. Eki Görüntüle 1542401 Genişletmek için tıkla... iOS sevdiğimden* diyor?