iPhone 11 neden bu kadar çok satıyor?

En ucuz Apple telefon olduğu için. İnsanlar cidden kafayı yemiş durumda. Rakipleriyle aynı fiyat segmentinde olsa (Amerika'daki gibi) anlarım ama öyle değil. Samsung'un tepe model telefonları bile 20 bin civarındayken Apple'ın telefonu 40-50 bin civarında.
Markalar insanları kendine bağımlı etmiş durumda.

Sahip olduklarının bir gün kölesi olursun. -Tyler Durden-

iPhone kullanıyorum demek için alınan modellerden biri bence. Donanımı fiyatına göre zayıf buluyorum ben. Gördüğüm kadarı ile IP11 alanların çoğu liseli kişiler.

Starbucks'a gidenleri de unutmayalım. iPhone 11 bayağı bir zamlandı, şimdi almak istesem bile ikinci eli 13 bin TL civarı.

Fiyatı diğer iPhone modellerine göre daha uygun hocam, ve arkada iki tane kamerası var Anladığım kadarıyla tek kameralı iPhone pek sevilmiyor.

Fiyatı diğer iPhone modellerine göre daha uygun hocam, ve arkada iki tane kamerası var anladığım kadarıyla tek kameralı iPhone pek sevilmiyor.

Kameraya bakarak alırlarsa öyle. Ben 2020 SE kullanıyorum, işlemeciye bakarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
XS Max, iPhone 11'den daha iyi değil kim diyor bunu sana? Aralarında donanım farkı var ve iPhone 11 çip tarafında daha iyi.

@GRBreakpoint
iPhone 12, 13 ve 14 daha fazla güncelleme almayacak mı? Üstelik performansları daha iyidir. Yani iPhone 11 F/P mi diyorsunuz?
@ultrayer6
Sıfır iOS telefon almak isteyenler için iPhone 11 en ucuzu galiba.

Çünkü ekran dışında hâlâ çok iyi bir cihaz. Kamerası çok güzel, işlemcisi hâlâ çok güçlü, hatta oyunlarda kendinden daha yeni nesil Android işlemcilere göre daha iyi performans verebiliyor. Sosyal medyada da daha stabil bir kullanım sunuyor. Ekranda AMOLED kadar iyi değil ama güzel bir ekran bence. Renkleri daha doğal. 128 GB versiyonu 17 bin TL. Bence 17k bin TL'de çok da rakibi yok. S22 var onunda cidden bataryası çok problem. İşlemcisi oyunlarda biraz ısınmada yapıyor. Benim 17 bin TL bütçem olsa iPhone 11 alırdım sanırım ama üstüne 6-7 bin TL daha para konulacak durum varsa S23 alınabilir. S22'nin hatasız ve daha güçlü hali gibi bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…