iPhone 11 nereden alınmalı?

Captan.Max

Decipat
Yer
Turkey/İstanbul
Merhaba arkadaşlar, orijinal iPhone 11 almayı düşünüyorum. Daha önce yenilenmiş bir telefonla sorun yaşadığım için bu kez güvenilir bir cihaz istiyorum. Sizce internetten mi almalıyım yoksa doğrudan bir telefoncudan mı? Bütçem en fazla 14.000 TL ve gerçekten kararsızım, ne önerirsiniz?

Merhaba arkadaşlar, orijinal iPhone 11 almayı düşünüyorum. Daha önce yenilenmiş bir telefonla sorun yaşadığım için bu kez güvenilir bir cihaz istiyorum. Sizce internetten mi almalıyım yoksa doğrudan bir telefoncudan mı? Bütçem en fazla 14.000 TL ve gerçekten kararsızım, ne önerirsiniz?

iPhone 11 alınmaz 14 bin TL'ye A36 alabilirsin illaki iPhone istersen telefoncudan da alabilirsin test ettikten sonra.

EasyCep, Getmobil oradan alınmaz mı?
Temiz ikinci el almak daha mantıklı. Son 3 telefonumu taksit yapmak zorunda kaldığım için EasyCep'ten aldım. Üçünde de keşke peşin verip düzgün alsaydım dedim, akıllanmadım üçüncüde de. İlla bir sorun çıkıyor. Yenilenmiş dedikleri sadece yeni IMEI koyuyorlar ve arızalı parça varsa onu onarıyorlar. Kullandıkları parçalar çok dandik, önceki sahibi neyi değiştirmiş falan belli değil. Cihazları doğru düzgün kontrol etmeden alıyorlar. İlk telefonum sorunsuzdu, sonrakilerde ekrandan ıvır zıvırdan sürekli sorun yaşadım. 1 yıl garanti sunuyorlar ama garanti süreci de uzun sürüyor, 1 saatlik iş için 1-2 hafta bekliyorsunuz. Onun yerine güvenilir bir telefoncudan alabilirsiniz isterseniz. Sorun çıkarsa en azından muhattabınız olur kişiden almak yerine.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı