iPhone 11 "panic CPU X caller" hatası

Yüksek ihtimalle anakart ve şarj portu kaynaklı bir arıza. İnternette ufak bir araştırma sonucu aynı sorunu yaşayan cihazlar da anakartın üstünde ki entegrelerden veyahut şarj portundan kaynaklandığını öğrendim. Cihazı bir teknisyene açtırıp göstermek gerekiyor. Cihaz şarj olurken mi yaşıyorsunuz bu sorunu?

Hem şarj olurken hem normal kullanımda hem cebimde iken durup dururken oluyor, bazen arkadaşlarım ile telefon görüşmesi sırasında da gidiyor ama bana diyorlar arama sonlanmıyor, devam ediyor, sadece ses gelmiyor ama o anda benim telefonda Apple logosu var nasıl olabilir ki bu.

Hem şarj olurken hem normal kullanımda hem cebimde iken durup dururken oluyor, bazen arkadaşlarım ile telefon görüşmesi sırasında da gidiyor ama bana diyorlar arama sonlanmıyor, devam ediyor, sadece ses gelmiyor ama o anda benim telefonda Apple logosu var nasıl olabilir ki bu.
Bunun sebebi dediğim gibi anakart veyahut şarj portu. Cihaz da kısa devreye sebep olan bir parça neden oluyor. Bunu da ancak cihazın içini açınca anlayabiliriz. Bir teknisyene göstermekte fayda var dediğim gibi. Yazılımsal olduğunu zannetmiyorum.

Bunun sebebi dediğim gibi anakart veyahut şarj portu. Cihaz da kısa devreye sebep olan bir parça neden oluyor. Bunu da ancak cihazın içini açınca anlayabiliriz. Bir teknisyene göstermekte fayda var dediğim gibi. Yazılımsal olduğunu zannetmiyorum.

HM anladım peki ücreti genellikle ne olur?

Ve merak ettiğim neden pil sağlığım 93 iken her kapanıp açıldığında bilinmeyen parça diyor tekrar kapandıgında ise düzeliyordu.

Hocam tekrar ekleme yapıyorum cihazı sıfırladım aynı devam ediyor yazılımsal değil ama bir şeyi fark ettim şarj soketine sokuyorum kabluyu 2-3 sok tak yaptıktan sonra şarj alıyor ve uzun süre artmıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı