iPhone 11 "panic CPU X caller" hatası

HM anladım peki ücreti genellikle ne olur?
Bir fikrim yok o konuda hocam. Yapan kişin verebilir ancak ücret konusunda bir bilgi size.
Ve merak ettiğim neden pil sağlığım 93 iken her kapanıp açıldığında bilinmeyen parça diyor tekrar kapandıgında ise düzeliyordu.
Anakartta bir sıkıntı olduğu belli buradan da. Pilinizi bir görüp bir görmediğine göre sıkıntı donanımsal.
Hocam tekrar ekleme yapıyorum cihazı sıfırladım aynı devam ediyor yazılımsal değil ama bir şeyi fark ettim şarj soketine sokuyorum kabluyu 2-3 sok tak yaptıktan sonra şarj alıyor ve uzun süre artmıyor.
En kısa zamanda bilen birisine göstermenizi tavsiye ederim. Sıfırlamaya rağmen çözülmediyse problem donanımsal ve teknik müdahale gerekiyor artık.

Cihaz Jailbreak'li mi?

Eğer Jailbreak'li ise bu yüzden o hatayı alıyor olabilirsin. Benim eski 5simde de aynı hata vardı iTunes ile temiz kurulum yaptım sorun çözülmüştü.

Yüksek ihtimalle anakart ve şarj portu kaynaklı bir arıza. İnternette ufak bir araştırma sonucu aynı sorunu yaşayan cihazlar da anakartın üstünde ki entegrelerden veyahut şarj portundan kaynaklandığını öğrendim. Cihazı bir teknisyene açtırıp göstermek gerekiyor. Cihaz şarj olurken mi yaşıyorsunuz bu sorunu?
kral ama benım telefonda açalışıyordu ekran+batarya degişiminden sonra böyle olmaya başladı ilk gün sorun yoktu sabah kalktım böyleydi

kral ama benım telefonda açalışıyordu ekran+batarya degişiminden sonra böyle olmaya başladı ilk gün sorun yoktu sabah kalktım böyleydi
O zaman taktırdığınız batarya ile alakalı bir sorun olabilir. Yakın zamanda bende batarya değişimi yapmıştım cihazıma aniden kapanıyordu yeni batarya ile. Tekrardan başka bir batarya taktım bu sefer aynı sorun olmadı. Birçok nedeni olabilir yani.

HM anladım peki ücreti genellikle ne olur?

Ve merak ettiğim neden pil sağlığım 93 iken her kapanıp açıldığında bilinmeyen parça diyor tekrar kapandıgında ise düzeliyordu.

Hocam tekrar ekleme yapıyorum cihazı sıfırladım aynı devam ediyor yazılımsal değil ama bir şeyi fark ettim şarj soketine sokuyorum kabluyu 2-3 sok tak yaptıktan sonra şarj alıyor ve uzun süre artmıyor.

Batarya degısımı yaptırın urunde duzelme olacaktır. Bılınmeyene oluyorsa bataryanın soketınde temazsızlık olabılır! Daha once karsılastım birçok kez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı