iPhone 11 PC üzerinden nasıl sıfırlanır?

xfr

Femtopat
Daha fazla  
Selam, iyi sosyaller.
Telefonumu iOS 17'den sonra guncellemedim. Cok guzel calisiyordu fakat son zamanlarda korkunc derecede donuyor. Bilgisayardan iOS 17.7 ıpsw'i ile sifirlayabilir miyim? Guncellemek istemiyorum ve PC'den temiz sifirlama yapmak istiyorum. İmzalama olayi kafami cok karistirdi.

IMG_8166.png

Ekran problemi cihazı yeniden başlatıp veya kapatıp açınca düzelmiyorsa donanımla alakalıdır. Sıfırlamak sadece depolamayı düzenler. Hızlandırmaz.
hayir yeniden baslatinca duzeliyor son zamanlarda bazen iki kere yeniden baslatmam gerekiyor donanimsal mi olup olmadigini cozemedim

Bana donanımsal olarak gözüktü. Bu cihazlar biraz anormal davranıyor mesela ikişer defa ayarlardan cihazı sıfırlayınca pil sağlığının % oranı %4 yükseliyor. Belki manuel sıfırlamak iş görür deneyin.

Bana donanımsal olarak gözüktü. Bu cihazlar biraz anormal davranıyor mesela ikişer defa ayarlardan cihazı sıfırlayınca pil sağlığının % oranı %4 yükseliyor. Belki manuel sıfırlamak iş görür deneyin.
sifirladim galiba artik telefonun omrunu doldurdugunu kabul etmem gerekiyor :( sadece guncellesem mi guncellemesem mi ikilemindeyim

dokunmatigin donmasi gecmemis maalesef az once tekrar gitti

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı