iPhone 11 pil değerleri nasıl?

Ben yüzde 100 de bile açıyorum.
Some iPhone 6 problems.
Pili değiştirin bence iPhone 6 en iyi IPhone'lardan biridir.
iPhone 11 aldıktan 1 sene bile olmadan %99 pil sağlığına düşebiliyor fakat iPhone 6 aldıktan 2-3 sonra anca düşüyor.

Pili değiştirin bence iPhone 6 en iyi IPhone'lardan biridir.
iPhone 11 aldıktan 1 sene bile olmadan %99 pil sağlığına düşebiliyor fakat iPhone 6 aldıktan 2-3 sonra anca düşüyor.

Şimdi baktım 83 hocam.

Burada anlattım telefonunuz izleniyor veya bilgileriniz çalınmış olabilir.

İsterse aldığınız telefon dünyanın en iyi telefonu olsun ve en iyi şekilde bakın o pil sağlığı her türlü birkaç ayda bir düşer. Örneğin iPhone SE 2020 kullanıyorum ve telefonu ağırlıklı olarak bilgisayardan yavaş şarj ediyorum bu da 2-3 watt a tekabül ediyor. Pili genelde 20 altına hiç düşürmem maksimum olarak 90 işim varsa 100'e tamamlarım. Pil sağlığım 1 yıl sonra 95.

Şu iOS 15 çıkmasa güncellerdim de geçmek istemiyorum bildirimleri aşırı kötü gözüküyor.

iPhone 6 kullanıyordum ben 2-3 sene sonra anca düşmüştü sağlığı.
iPhone 11'in pilinde kronik sorun var.

3 dakikada telefonda ne yaparken 1% düştü o önemli ama pil sağlığı 97 yani herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Cihaz kaç aylık?
Parlaklık sondaydı ekran resimleri alırken düştü hocam

3 dakikada telefonda ne yaparken 1% düştü o önemli ama pil sağlığı 97 yani herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Cihaz kaç aylık?

7-8 aylık bir cihaz

3 dk'da %1 düşmesi eğer işlemci gücü gerektiren bir işse normal.
Bir de pil tasarruf modunu devamlı açık kullanmayın.
Hocam pil sağlığı değerleri normal mi yani 57 şuan şarjım 2:30 saattir kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…