iPhone 11 pil sağlığı 2 haftada %99'a düştü

yaseminyavuz

Yoctopat
Daha fazla  
Telefonu alalı 2 hafta oldu ve pil sağlığı, %99'a düştü. Normal mi sizce? Apple desteği aradım, Hayat Eve Sığar çok zorlamış falan dedi. Bilmiyorum ne yapacağımı. Yardım edin lütfen.

Hayat Eve Sığar günün çoğu saati çalışıyor ve bluetooth gerektiriyor falan diye biliyorum. 4 ayda %99'a düşürenlerde var.

Telefonu şarj ederken gece mi bırakıyorsunuz. Çünkü %100 olduktan sonra şarj etmeye devam ederse sağlığı doğal bir şekilde azalıyor. Konuyu daha detaylı yazabilirdiniz.
Kesınlıkle hayır. Bırakmam hayatta sarjda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayat Eve Sığar günün çoğu saati çalışıyor ve Bluetooth gerektiriyor falan diye biliyorum. 4 ayda %99'a düşürenlerde var.

Telefonum 2 haftada 99'a düştü.

Şarjdayken kullanıyor musunuz peki telefonu?

Çok dıkkat edıyorum. Kullanmıyorum.

Hayat Eve Sığar günün çoğu saati çalışıyor ve Bluetooth gerektiriyor falan diye biliyorum. 4 ayda %99'a düşürenlerde var.

Yani 2 hafta oldu alalı.

Telefonum 2 haftada 99 düştü

çok dıkkat edıyorumm kullanmıyorumm

Yani 2 hafta oldu alalııı
Hocam o zaman dedikleri gibi sürekli konum gibi çok pil tüketen özellikleri kullanan uygulamalar çalışıyor ise azaltmış olabilir. Belki sinir oluyorsunuzdur fakat kısa sürede %97'ye düşmediği sürece bir sıkıntı göremiyorum ben.

Neden kafana takıyorsun ki pilin bu derece düşüşünü servis birebir değişim yapıyor garantisi devam ettiği sürece 2 yıl içerisinde kaç kere servisten telefon yenilettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…