Çözüldü iPhone 11 pil sağlığı 3 ayda %99'a düştü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yahozoglu

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar. iPhone 11 cihazın 3 aylık bir sürede pil sağlığı %99 seviyesine düştü. Son 1 haftaya kadar cihazın şarj işlemlerini çok titizlikle yapardım. Lakin son 1 haftada o alışkanlığım iyice gitti. Acaba bu süre zarfında bu sağlık iyi mi?

Çözüm
Değerler çok iyi, herhangi bir sıkıntı yok. iPhone SE2 cihazımda 10 ayda 10 düştü, 3 aydır %90'da kaldı. Oyun oynamıyorum, çok aktif kullanıyorum. 1 senede 90 olması muhteşem bir değer zaten.
Merhabalar. iPhone 11 cihazın 3 aylık bir sürede pil sağlığı %99 seviyesine düştü. Son 1 haftaya kadar cihazın şarj işlemlerini çok titizlikle yapardım. Lakin son 1 haftada o alışkanlığım iyice gitti. Acaba bu süre zarfında bu sağlık iyi mi?
Bu hesaba göre bir yılda yüzde 4 düşecek 10 yılda yüzde 40. Bence iyi.

Oyun oynuyor musunuz? Telefonunuzu günde bir kere mi şarj ediyorsunuz?

Hocam oyun olarak sadece coc oynuyorum onu da maksimum 40-60 dk oynuyorum. Şarj konusunda da günde 1 kere şarj ediyorum eğer acil bir kullanmam gerekirse 80'e kadar eğer aciliyet yoksa 100'e kadar edip 10-15 civarlarında da şarja takıyorum.

Değerler çok iyi, herhangi bir sıkıntı yok. iPhone SE2 cihazımda 10 ayda 10 düştü, 3 aydır %90'da kaldı. Oyun oynamıyorum, çok aktif kullanıyorum. 1 senede 90 olması muhteşem bir değer zaten.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı