iPhone 11 pil sağlığım 3 ayda 99 oldu normal mi?

mertkcr111

Hectopat
Daha fazla  
İyi geceler, 3 aydır iPhone 11 kullanıyorum. Bu akşam pil sağlığıma baktığımda 99'a düştüğünü gördüm. Bundan sonraki süreçte ne yapabilirim? O 1 yüzdelik kayıp çok fark edilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi geceler, 3 aydır iPhone 11 kullanıyorum. Bu akşam pil sağlığıma baktığımda 99'a düştüğünü gördüm. Bundan sonraki süreçte ne yapabilirim? O 1 yüzdelik kayıp çok fark edilir mi?
En fazla 80'e kadar inmesi öneriliyor. Altına indiği takdirde çok fazla performans kaybı yaşanıyormuş. 3 ayda normal bir değer.

%95'e kadar hızlı bir düşüş yaşanabilir ama sonrasında yavaşlıyor, %80'i bulması 4 yılı buluyor.

Takmayın kafanıza. Ben de 7 Plus'ı ilk aldığım zamanlarda öyle olmuştu ama 2 senedir 80'e anca indi. Ocak 2020 de almıştım 2 seneyi geçmiş hatta.

Normaldir. Fark edileceğini sanmıyorum. Telefonu daha düzenli şarj edebilirsiniz, şarjdayken kullanmayabilirsiniz ve telefonu %100 şarj etmek yerine maksimum şarjı %90 (%85 önerilir) a kadar şarj edebilirsiniz. Bunlar pil sağlığınızı uzun süre korumanıza olanak sağlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı