iPhone 11 2 ayda pil sağlığı %99 oldu

Samsung mühendisleri bilmiyormuş demek ki :) onlara da söyleyelim de bu pil koruma özelliğini kaldırsınlar.

Ben kimse bilmiyor demedim, 5 6 yıl önceki telefonlarda %80-20 aralığı konusu mu vardı 7 yıllık J7 Pro hala taş gibi 4 yıllık P Smart 2019 hala taş gibi sırf pil değişimi için yapılan bir olay.

Ben kimse bilmiyor demedim, 5 6 yıl önceki telefonlarda %80-20 aralığı konusu mu vardı 7 yıllık J7 Pro hala taş gibi 4 yıllık P Smart 2019 hala taş gibi sırf pil değişimi için yapılan bir olay.
Bataryası orijinal olup da aktif olarak kullanılmış sağlıklı J7 Pro bulmak zor şuan. İstisnalar kaideyi bozmaz, batarya yeterliyse ve ev içindeyseniz 20-80 arası kullanmak gayet de mantıklı.

Siz telefonu değil telefon sizi yönetiyor %20 %80 arası kullanmak kadar saçma bir şey yok neden telefonumun tam kapasitesini kullanmayayım çok takılıyorsunuz bu şarj olayına.
Batarya sağlığı açısından avantajlı, size saçma olup olmadığı sorulmamış. Yetiyordur yapar, pil döngüsü denen bir şey var arkadaş. Millet sizin gibi 60W ile şarj edilp haftada 12 kez döngü yapıp 2 senede bir cihaz değiştirmiyor olabilir, farklı çerçevelerden bakmak gerekli.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı