iPhone 11 pil sağlığının 2 ayda 99 olması normal mi?

Ethan

Centipat
Daha fazla  
Telefonu alalı 78 gün (2,5 ay) gibi bir süre oldu. Çok düzenli şarj ettim ve maksimum %85'e kadar şarj edip minimum %20'ye kadar kullandım. Bugün pil sağlığının %99'a düştüğünü gördüm. Evet, biliyorum %99 ile %100 arasında hiçbir performans farkı olmaz fakat beni korkutan 2,5 ay gibi kısa bir sürede düşmesi. Aldığımdan beri Spigen'in 27W'lık şarj aleti ve Apple'ın orijinal kablosu ile şarj ettim. Şarjdayken telefona dokunmuyorum bile bu pil takıntım yüzünden. 2,5 ay çok kısa bir süre değil mi yoksa bana mı öyle geliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu alalı 78 gün (2,5 ay) gibi bir süre oldu. Çok düzenli şarj ettim ve maksimum %85'e kadar şarj edip minimum %20'ye kadar kullandım. Bugün pil sağlığının %99'a düştüğünü gördüm. Evet, biliyorum %99 ile %100 arasında hiçbir performans farkı olmaz fakat beni korkutan 2,5 ay gibi kısa bir sürede düşmesi. Aldığımdan beri Spigen'in 27W'lık şarj aleti ve Apple'ın orijinal kablosu ile şarj ettim. Şarjdayken telefona dokunmuyorum bile bu pil takıntım yüzünden. 2,5 ay çok kısa bir süre değil mi yoksa bana mı öyle geliyor?
Kullanıma göre değişebilir. Ben 5 ayda 89'a düşürdüm, 100'de kalması için açmaman lazım.

Korkmayın, oldu da anormal bir şekilde azalmaya başladı, verin servise. :D Apple'ın servisi iyidir.

Telefonu alalı 78 gün (2, 5 ay) gibi bir süre oldu. Çok düzenli şarj ettim ve maksimum %85'e kadar şarj edip minimum %20'ye kadar kullandım. Bugün pil sağlığının %99'a düştüğünü gördüm. Evet, biliyorum %99 ile %100 arasında hiçbir performans farkı olmaz fakat beni korkutan 2,5 ay gibi kısa bir sürede düşmesi. Aldığımdan beri Spigen'in 27W'lık şarj aleti ve Apple'ın orijinal kablosu ile şarj ettim. Şarjdayken telefona dokunmuyorum bile bu pil takıntım yüzünden. 2,5 ay çok kısa bir süre değil mi yoksa bana mı öyle geliyor?

Hocam benim 6 ayda %1 düştü ama, telefonu az kullandım, çok yüklenmedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı