iPhone 11 Pro Max 2024'te alınır mı?

synoMM

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS B350 M-A
Ryzen 3 2200g
GTX 1650
2X8 16GB GSKILL 3200 MHZ
Transcend SSD220 240 GB
22 bin TL'ye telefoncudan tamir görmemiş olduğu iddia edilen bir 11 Pro Max buldum, pili bile değiştirilmemiş tamirsiz olarak satılması için. iOS 18'i alıyor 19'u da alması yüksek ihtimal, kesinlikle alınabilir olduğunu düşünüyorum ben siz ne düşünüyorsunuz? Telefon genellikle sosyal medya gibi içerik tüketimi için kullanılacak. Oyun oynamayacağım aşırı performansa ihtiyacım yok, 120 Hz ekrana ihtiyacım yok kaliteli bir 60 Hz panel işimi görür.

Pil sağlığını bilmiyorum ancak 86 - 87%'nin üzerindeyse değiştirme taraftarı değilim daha düşükse FPPRO'dan ya orijinal çıkma pil ya da kalitesine göre FPPRO marka pil taktırırım diyorum ne düşünüyorsunuz?

Büyük bir ahmaklıktan başka bir şey olmaz.

O paraya 0 S23FE alınır illa iPhone istiyorsanız en azından 13 için bütçe ayarlayin.

alınmaz çünkü 22bin fazla ve güncelleme desteği kalkacak

iOS 19 almayacak iPhone 11 Pro Max iPhone cihazları maksimum 5 yıl güncelleme alıyor iPhone 11 serisinin güncelleme alacağı son yıl bu yıl o paraya S23FE alın keyfinize bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…