iPhone 11 Pro Max 2024'te alınır mı?

iOS 19 almayacak iPhone 11 Pro Max iPhone cihazları maksimum 5 yıl güncelleme alıyor iPhone 11 serisinin güncelleme alacağı son yıl bu yıl o paraya S23FE alın keyfinize bakın
iPhone XS Max'in desteğinin kesilmesi gerekiyordu yanlış bilmiyorsam kesilmedi, X ve 11 serisinin desteği aynı anda mı kesilecek? Bir de S23FE'nin ahizesi de hoparlör işlevinde çalışıyor değil mi? iPhone'larda hep görüyordum ancak Samsung'larda çok karşılaşmadım amiral gemileri dışında. Ayrıca aynı fiyat bandında Nothing Phone 2a da var S23FE çok daha iyi bir tercih galiba yanlış mıyım? Kamera olsun işlemci olsun S23FE düşünmeden alınacak telefon gibi görünüyor Nothing'e karşı.

iPhone XS Max'in desteğinin kesilmesi gerekiyordu yanlış bilmiyorsam kesilmedi, X ve 11 serisinin desteği aynı anda mı kesilecek? Bir de S23FE'nin ahizesi de hoparlör işlevinde çalışıyor değil mi? IPhone'larda hep görüyordum ancak Samsung'larda çok karşılaşmadım amiral gemileri dışında. Ayrıca aynı fiyat bandında Nothing Phone 2A da var S23FE çok daha iyi bir tercih galiba yanlış mıyım? Kamera olsun işlemci olsun S23FE düşünmeden alınacak telefon gibi görünüyor Nothing'e karşı.

Güncelleme konusunda bir fikrim yok ahize konusunu da bilmiyorum S23FE almanız daha mantıklı nothinge karşı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı