iPhone 11 Pro Max alınır mı?

Hocam 2. elleri 15-16k elinize para da kalır saklarsınız eğer diyorsanız sorun yok bütçe konusunda harcarım kenara para kalmasını istemiyorum vs iPhone 13 alın 0 sorun
Hocam üzgünüm ben biraz önce yanlış anlamisim yazdığınızı bende bi dusunmedim deil pil performansı, ekran, tasarım olarak mükemmel kalite sunan bir cihaz 11promax lakin 2.eli 22k civarı
Ona bakılırsa orta seviye bi ekran ve orta seviye bi pil performansı orta seviye bi tasarım kalitesi var lakin 0ı 17k bende bilmiyorum bakalim daha once hiç 2.el telefon almadım birisinin 2 sene kullandığı telefonu almak nasıl birseydir tuhaf geliyor ama hayırlısı bakalım

Hocam üzgünüm ben biraz önce yanlış anlamisim yazdığınızı bende bir dusunmedim değil pil performansı, ekran, tasarım olarak mükemmel kalite sunan bir cihaz 11promax lakin 2.eli 22K civarı.
Ona bakılırsa orta seviye bir ekran ve orta seviye bir pil performansı orta seviye bir tasarım kalitesi var lakin 0I 17k bende bilmiyorum bakalim daha once hiç 2.el telefon almadım birisinin 2 sene kullandığı telefonu almak nasıl bir şeydir tuhaf geliyor ama hayırlısı bakalım.

Hocam benim önerim 2.el iPhone 11 alın cihazı iyi inceleyin pil sağlığına vs bakın bence memnun kalırsınız sizi 2-3 belki 4 yıl çok rahat taşır işlemci olarak diğerlerinin biraz gerisinde kalsa da paranızın olması köküne kadar harcayacağınız anlamına gelmiyor ihtiyacınız olan şeylere harcarsınız ilk başta tavrınız garip geldi ama sorun değil. :D

Hocam benim önerim 2.el iPhone 11 alın cihazı iyi inceleyin pil sağlığına vs bakın bence memnun kalırsınız sizi 2-3 belki 4 yıl çok rahat taşır işlemci olarak diğerlerinin biraz gerisinde kalsa da paranızın olması köküne kadar harcayacağınız anlamına gelmiyor ihtiyacınız olan şeylere harcarsınız ilk başta tavrınız garip geldi ama sorun değil. :D
Kusura bakmayın hocam bu aralar az gerginim size denk geldi 😅

11 serisi şu anda tamam denilebilir fakat 1 yıl sonra eskimiş olacak. Bence düz 11 alın ileride satıp yükseltirsiniz. Ömür boyu kullanmanızı tavsiye etmem.

iPhone 11 Pro Max alırken dikkat edilmesi gerekenler:

1. ⚠️📱 Durum: İkinci el mi, sıfır mı olduğuna dikkat et. Sıfır alıyorsan garanti durumunu kontrol et.
  2. 🔋👀 Batarya Sağlığı: Kullanılmış bir cihaz alıyorsan batarya sağlığını kontrol et. Yeni gibi dayanıklı mı?
  3. 📷💾 Depolama Alanı: İhtiyaçlarına uygun bir depolama alanı seç. Fotoğraf ve uygulamalar için yeterli mi?
  4. 🛠️👁️ Kozmetik Durum: Çizik, çatlak veya görsel kusurları kontrol et. Estetik olarak tatmin edici mi?
  5. ⚡🔄 Performans: Cihazın performansını test et. Uygulamalar hızlı mı açılıyor, donma veya kasma var mı?
  6. 📦🔌 Aksesuarlar: Alacağın ürüne ait kutudaki aksesuarların tam olup olmadığını kontrol et.
  7. 💰🔍 Fiyat Karşılaştırması: Farklı satıcıları karşılaştırarak en iyi fiyatı ve koşulları bul.
  8. 🆔🔒 IMEI Kontrolü: Cihazın IMEI numarasını kontrol et ve cihazın çalıntı veya kayıp olmadığından emin ol.

iPhone 11 Pro Max hakkında detaylı bilgi ve inceleme içeren blog yazsına buradan göz atabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı