Cihazın garantisi 2 ay önce bitti. Pil sağlığı %84 ve iyileştirilmiş pil şarjı açık. Sizce pili değiştirme zamanı gelmiş midir?
Cihazın garantisi 2 ay önce bitti. Pil sağlığı %84 ve iyileştirilmiş pil şarjı açık. Sizce pili değiştirme zamanı gelmiş midir?
Hayır. %80'nin altına düştükten sonra değiştirmeniz daha iyi olacaktır. Zaten %80'nin altına düştüğünde "Pil Sağlığı Uyarısı" verecek. Ama pil'den memnun değilseniz değiştirin.Cihazın garantisi 2 ay önce bitti. Pil sağlığı %84 ve iyileştirilmiş pil şarjı açık. Sizce pili değiştirme zamanı gelmiş midir?
Bunun cihazla alakası yok. Pil sağlığı %80'nin altına düştüğünde kısıtlama yapıyor ve pil ömrünü yitiriyor.Sanırım ben sizin yerinizde olsaydım 1 yıl beklerdim, eski bir iPad 4 retina kullanıyorum ve pili şu an beni oyun ve günlük işlerde 3-5 saat arası idare edebiliyor.
Sizin 11 Pro Max cihazınız 1 yıl sizi idare edebilecek kadar iyi olmalıdır diye düşünüyorum, sonrasında Apple yetkili servislerinde değişim sağlamanız iyi olur.
iPhone pili ve performansı - Apple Destek (TR)
iPhone aygıtınızın performansı ve bunun pilinizle olan ilişkisi hakkında bilgi edinin.support.apple.com
Bunun cihazla alakası yok. Pil sağlığı %80'nin altına düştüğünde kısıtlama yapıyor ve pil ömrünü yitiriyor.
%85 altına düştüğü zaman da fark ediliyor zaten.
Maalesef uzun süreceğini sanmıyorumSanırım %84 seviyesinden %80 ve altına gerilemesi uzun sürecektir, ne dersin?
Maalesef uzun süreceğini sanmıyorum. Hele ki kalitesiz bir adaptör kullanılıp, çok oyun oynayan biriyse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.