R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 4 Aralık 2022 #11 BehzatAmirim dedi: Maalesef uzun süreceğini sanmıyorum . Hele ki kalitesiz bir adaptör kullanılıp, çok oyun oynayan biriyse. Genişletmek için tıkla... Adaptör kutudan çıkan adaptör ve şarjda kullanmamaya özen gösteriyorum.
BehzatAmirim dedi: Maalesef uzun süreceğini sanmıyorum . Hele ki kalitesiz bir adaptör kullanılıp, çok oyun oynayan biriyse. Genişletmek için tıkla... Adaptör kutudan çıkan adaptör ve şarjda kullanmamaya özen gösteriyorum.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #12 RivalsX dedi: Adaptör kutudan çıkan adaptör ve şarjda kullanmamaya özen gösteriyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi memnun değilseniz değiştirin.
RivalsX dedi: Adaptör kutudan çıkan adaptör ve şarjda kullanmamaya özen gösteriyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi memnun değilseniz değiştirin.