iPhone 11 Pro Max ısınma sorunu

_Dovahkiin_

Hectopat
Selamlar. 1 hafta önce Amazon'dan bir iPhone 11 Pro Max satın aldım, 2 gün önce de geldi. Neyse uygulamalarımı vs. yükledim. Fakat Safari'yi açıyorum dizi izlemek için telefonun her tarafı yanmaya başlıyor ama en çok kameranın yakınları. Ne yapmam gerekiyor? Hiçbir fikrim yok telefon için. Bataryanın derecesine vs. bakılabilir mi veya bunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Isılara bakmak için Android'de CPU-Z vardı, App Store'dan bakabilir misiniz? Bir de aşırı ısınınca telefon uyarı veriyor, soğuyana kadar kullanamıyorsunuz.
Evet uyarı vermesini internetten baktığımda görmüştüm uyarı vermedi hiç birde cpuz ücretli ve yorumları berbat bilmiyorum ne kadar işe yarar.

Bedava versiyon indirdim fakat sıcaklık afına birşey yok

İlk defa iPhone almıştım oda 5s ti. Sanki çok ısınıyordu ilk hafta sonra geçmişti. Yinede anormal ısınıyorsa Apple ile iletişime geçmenizde fayda var. Çok pahalı, kıymetli cihazlar.

İlk defa iPhone almıştım oda 5s ti. Sanki çok ısınıyordu ilk hafta sonra geçmişti. Yinede anormal ısınıyorsa Apple ile iletişime geçmenizde fayda var. Çok pahalı, kıymetli cihazlar.
Apple desteğe yazmayı düşünüyorum fakat elimde bir tane daha var telefondan kutusu açılmadı henüz salı günü onuda bir test edeceğim ondan sonra yazacağım teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı