iPhone 11 Pro Max kullanılmadığı halde ısınıyor

BKDurak

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bu socakta normal diyebilirsiniz ama arka plan işlemlerinin kapalı olmasına ve kılıfsız olmasına rağmen olduğu yerde ısınıyor. Virüs bulaşmış olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon doğrudan güneş ışığı altında değilse çok ısınmaz. Telefon kapalı olsa dahi ısınıyorsa bir batarya problemi söz konusu olabilir. Şarjı ne kadar dayanıyor?

Merhaba bu socakta normal diyebilirsiniz ama arka plan işlemlerinin kapalı olmasına ve kılıfsız olmasına rağmen olduğu yerde ısınıyor. Virüs bulaşmış olabilir mi?

iOS cihazlara eğer Jailbreak atmadıysanız virüs bulaşması çok zordur pil ömrünüz 80-85 lerdeyse anakart üzerinde çok fazla zorlama yapıldıysa ısınması normal ama muhtemelen pilinizle alakalıdır.

Pil 79 Niğde'de yaşıyorum ve el yakacak kadar olmasa da ısınıyor kapalıyken ve güneş ışı doğrudan almıyor.

Pil 79 Niğde'de yaşıyorum ve el yakacak kadar olmasa da ısınıyor kapalıyken ve güneş ışı doğrudan almıyor.

Dostum zaten 80 altı servis kendi iyiliğin için uygun bir şekilde orijinal taktır yan sanayi takarsan bir gün şarjdayken telefondan duman çıkar ekranın gider.

Dostum zaten 80 altı servis kendi iyiliğin için uygun bir şekilde orijinal taktır yan sanayi takarsan bir gün şarjdayken telefondan duman çıkar ekranın gider.

Pilin servis düzeyinde olduğunu biliyorum ama beni idare ettiği için değiştirmeyeceğim eğer çok ısınmazsa bir şey olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…