iPhone 11 Pro Max vs iPhone 12

Bütçe
Sorun değil

winci33

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar iPhone almak istiyorum ama kararsız kaldım. Fotoğraf ve vide çekmeyi seven biriyim. Çok oyun oynamıyorum ve iPhone 11 Pro Max 256 GB 12 64 GB. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar iPhone almak istiyorum ama kararsız kaldım. Fotoğraf ve vide çekmeyi seven biriyim. Çok oyun oynamıyorum ve iPhone 11 Pro Max 256 GB 12 64 GB. Yardımcı olursanız sevinirim.

Telefoto kamerasından dolayı 11 Pro Max video ve fotoğraf olarak daha iyi performans sergiler. Ama 12 1 sene daha fazla güncelleme alacak. Ben 11 Pro Max alırdım.

Burada 12ve 13serisindeki 60-120Hz gibi radikal bir fark belki yok ancak 11Pro ve Pro Max cihazı diğer modeller gibi bir RAM farkı içermiyor bu sebep ile 12cihazı kullanım olarak daha hızlı ve yeni olacaktır kamera 1. planda değil ise 12daha mantıklı bir seçim olacaktır bence.

iPhone 12 kullanıyorum, tercihim dışa doğru bombeli çerçeveden ötürü kesinlikle 11 Pro olmazdı ama telephotoyu aradığım çok oluyor. Ayrıca 11 serisi yüksek ihtimalle seneye eylül ayında son major güncellemesini alacak. Benim önerim ise Galaxy S21 ya da S22 modellerinden birini tercih etmeniz yönünde.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı