IPhone 11 Pro Max vs iPhone 12

iPhone 14 Pro bende kullandım ancak hiç öyle bir şey ile karşılaşmadım. Servise götürmeyi denediniz mi?

Cihaz son dakika, bundle gibi uygulamalarda kaydırırken titreme yapıyor. YouTube'da genelde yağ gibi aksada bazen anlık titriyor. 12 Pro da iOS 16 kaynaklı ufak tefek takılmalar vardı ama hiçbir zaman titreme ile karşılaşmadım. Forumlardan araştırdığım kadarıyla bunu başka yaşayan insanlarda var. Yaşayanların ortak şikayeti cihaz anlık 120Hz çalışırken bir anda 80Hz'a düşüp titreme yapması. 15 Pro da umarım Pro Motion'u kullanım esnasında sürekli 120Hz yaparlar. Boştayken 120Hz çalışmasın. Bu sorun değil ama kullanırken sürekli 120Hz çalışmaması akıcılığı olumsuz etkiliyor.

Son düzenleme:
Nasıl bulamaz? 12000-13000 kutulu faturalı cihazların piyasası. Al satçı biri olarak ben aldım 11.500'e kutulu faturalı. Hem de ilan üzerinden tanıdık falan da değil.
Evet iPhone 11 var o fiyatlarda bende buldum.Sizce alayım mı? S20FE'yi satıp.

Öylesine soruyorum iOS cihazlar hakkında bir şeyler öğrenmek için sizce hangisi?
iPhone 12 Artıları;
•A14 Bionic
•20W Hızlı Şarj (11 Pro 18W)
•Daha iyi ekran/gövde oranı
•Daha ince ve hafif cihaz
•Daha güncel cihaz
iPhone 11 Pro Max Artıları;
•Batarya
•Telephoto Lens
•Paslanmaz Çelik Kasa

Bu durumda ben olsam iPhone 12 alırdım.

Evet iPhone 11 var o fiyatlarda bende buldum.Sizce alayım mı? S20FE'yi satıp.
iPhone 11’e geçmek yerine min. 12 mini/11 Pro’ya geç.

S20 FE yi satıp 11'e geçmek çok mantıklı olmaz. Geçilir fakat mantıklı bir tercih olmaz biraz bütçeyi aşıp 11 Pro Max falan alabilirsin Türkiye cihazı tabii.

Hocam bilmiyorum bir anda aklıma geldi bu fikir. Şu an bütçem fazlada değil. iPhone alırım memnun olmazsam satarım diye düşünüyorum. Hayatımda hiç iOS kullanmadım. 1 kez kullanmak isterim yani. O yüzden iPhone 11'e içim ısındı. 3-4 sene götürür mü beni? Hem iPhone olduğu için piyasası da iyi olur diye düşünüyorum. iPhone 11, XS Max, iPhone 11 Pro sizce hangisini alayım?

iPhone 12 Artıları;
•A14 Bionic
•20W Hızlı Şarj (11 Pro 18W)
•Daha iyi ekran/gövde oranı
•Daha ince ve hafif cihaz
•Daha güncel cihaz
iPhone 11 Pro Max Artıları;
•Batarya
•Telephoto Lens
•Paslanmaz Çelik Kasa

Bu durumda ben olsam iPhone 12 alırdım.
Yurtiçi bulamadım 15.000TL'ye kadar bütçede hocam iPhone 12.

Hocam bilmiyorum bir anda aklıma geldi bu fikir. Şu an bütçem fazlada değil. iPhone alırım memnun olmazsam satarım diye düşünüyorum. Hayatımda hiç iOS kullanmadım. 1 kez kullanmak isterim yani. O yüzden iPhone 11'e içim ısındı. 3-4 sene götürür mü beni? Hem iPhone olduğu için piyasası da iyi olur diye düşünüyorum. iPhone 11, XS Max, iPhone 11 Pro sizce hangisini alayım?

Yurtiçi bulamadım 15.000TL'ye kadar bütçede hocam iPhone 12.
iPhone 12 bulamazsın zaten o bütçeye. 12 mini/11 Pro zorla.

Yurt içi bulamadım 15.000TL'ye kadar bütçede hocam iPhone 12.

11 Pro öneririm. En kötü şöyle yaparsın 13000-14000 civarına kaçak yani yurt dışı bir 12 Pro alırsın. Yanına da Türkiye cihaz iPhone 7 alırsın. Yurt dışı cihazın süresi bittiğinde 7'ye takarsın hattını 12 Pro üzerinden aramaları yönetirsin. Tabii tercihim Türkiye cihazı almandan yana olur. 12 minilere falan bak derim belki 15000 civarına falan bulursun. 17000-18000'e bütçeni çıkarabilirsen 12 falan al. iPhone 11 Pro Max veya iPhone 11 Pro da alabilirsin o fiyatlara tabii. Zorlarsan 15000-16000'e iPhone 11 Pro falan da alırsın.

iPhone 12 bulamazsın zaten o bütçeye. 12 mini/11 Pro zorla.
Tamam hocam bakayım.12 Mini daha mı iyidir 11 Pro'dan?Birde yurt dışı ürün almak mantıklı değildir değil mi?

11 Pro öneririm. En kötü şöyle yaparsın 13000-14000 civarına kaçak yani yurt dışı bir 12 Pro alırsın. Yanına da Türkiye cihaz iPhone 7 alırsın. Yurt dışı cihazın süresi bittiğinde 7'ye takarsın hattını 12 Pro üzerinden aramaları yönetirsin. Tabii tercihim Türkiye cihazı almandan yana olur. 12 minilere falan bak derim belki 15000 civarına falan bulursun. 17000-18000'e bütçeni çıkarabilirsen 12 falan al. iPhone 11 Pro Max veya iPhone 11 Pro da alabilirsin o fiyatlara tabii. Zorlarsan 15000-16000'e iPhone 11 Pro falan da alırsın.
Hocam E-Sim falan kullanılıyormuş sanırım o nasıl oluyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı