IPhone 11 pro max vs iPhone 12

UranusWASTAKEN

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 4.4GHz - GPU: Nvidia GTX 1060 6GB - RAM: 2x8 G.SKILL 3000 MHz - PSU: Rampage 600Watt 80+ CERT - 1x 250 GBSATA SSD - 1x 500 GB M2 SSD - 1x 500GB HDD - Keyboard: SteelSeries APEX 7 TKL - Mouse: SteelSeries Aerox 3
iPhone 11 pro max vs iPhone 12
----------
Sizce hangisini almalıyım?

Hocam 12 daha mantıklı. Daha güncel ve daha iyi bir chipsete sahip + 5G desteği var. 11 PM'in en öne çıktığı alan bataryası fakat hem daha eski bir yonga setine sahip olması hem de 5G desteğinin olmaması geriye atıyor bana kalırsa.

Hocam 12 daha mantıklı. Daha güncel ve daha iyi bir chipsete sahip + 5G desteği var.
Daha 4.5G duzgun calismiyorken 5G durumunun cok gerekli oldugunu dusunmuyorum, zaten cok sarj yiyor diyenler var ama chipset konusunda hakli olabilirsiniz. Ele alinca bence 11 pro max daha premium.

5G pekde önemli değil gibi 12 neden daha mantıklı batarya 11 pro max daha iyi
Siz mesajı atmadan çok kısa bir süre önce batarya konusuna değindim hocam. Evet, bataryası daha iyi; ama o kadar zaten. Yonga seti daha kötü, hızlı şarjı daha kötü, kamerada geri planda kalıyor, zaten alabildiğine eski. Yanılmıyorsam MagSafe de yok. Ekran gövde oranında vesaire de geride kalıyor 11 PM, o açıdan 12 daha premium bir hissiyata sahip.

Kaldı ki istediğiniz benchmark testine girin bakın, 12 solluyor.
1726171447023.png

Tabii ki 11 Pro Max seçebilirsiniz, tercih sizin; sadece neden 12'nin daha iyi bir tercih olabileceği yönünde fikirlerimi belirtiyorum. Sevgiler.

Fiyatlarını bilmeden sadece cihaz olarak bakarsak düz 12 daha iyi. 5G desteği, daha yeni işlemci bu yüzden daha uzun güncelleme ömrü, köşeli tasarım gibi avantajları var. 11 Pro Max'in ise telefoto kamerası ve daha uzun pil ömrü var 12'ye göre (Pil sağlıkları aynı olduğunu varsayarak dedim). Aslında ikisi de alınmaz artık ama ille birinden biriyse ben olsam düz 12'ye öncelik verirdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı