SXYleus Femtopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #1 Yakında YouTube kanalı açıp PUBG Mobile gameplay videoları çekmeyi düşünüyorum. Sizce iPhone X yoksa iPhone 11 Pro Max mi almalıyım?
Yakında YouTube kanalı açıp PUBG Mobile gameplay videoları çekmeyi düşünüyorum. Sizce iPhone X yoksa iPhone 11 Pro Max mi almalıyım?
Henry Ford Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 2.993 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 Super, Ryzen 3 3100 Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #2 İphone 11 Pro Max.
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #3 SXYleus dedi: Yakında YouTube kanalı açıp PUBG Mobile gameplay videoları çekmeyi düşünüyorum. Sizce iPhone X yoksa iPhone 11 Pro Max mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz varsa ve (ikiside çok uzun ömürlü telefonlar olsa da) 11 Pro Max alın derim.
SXYleus dedi: Yakında YouTube kanalı açıp PUBG Mobile gameplay videoları çekmeyi düşünüyorum. Sizce iPhone X yoksa iPhone 11 Pro Max mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz varsa ve (ikiside çok uzun ömürlü telefonlar olsa da) 11 Pro Max alın derim.
A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 21 Mart 2021 #4 SXYleus dedi: Yakında YouTube kanalı açıp PUBG Mobile gameplay videoları çekmeyi düşünüyorum. Sizce iPhone X yoksa iPhone 11 Pro Max mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam soruyu sormanız bile gerek yok zaten. iPhone 11 Pro Max. Yerinizde olsam iPhone 12 alırdım.
SXYleus dedi: Yakında YouTube kanalı açıp PUBG Mobile gameplay videoları çekmeyi düşünüyorum. Sizce iPhone X yoksa iPhone 11 Pro Max mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam soruyu sormanız bile gerek yok zaten. iPhone 11 Pro Max. Yerinizde olsam iPhone 12 alırdım.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.855 Çözümler 175 21 Mart 2021 #5 iPhone 11 Pro Max alacağına iPhone 12 mini veya iPhone 12 alman daha mantıklı. Kameraları ve işlemcileri daha iyi.
iPhone 11 Pro Max alacağına iPhone 12 mini veya iPhone 12 alman daha mantıklı. Kameraları ve işlemcileri daha iyi.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.390 Çözümler 70 Yer Istanbul 21 Mart 2021 #6 SXYleus dedi: Yakında YouTube kanalı açıp PUBG Mobile gameplay videoları çekmeyi düşünüyorum. Sizce iPhone X yoksa iPhone 11 Pro Max mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Arada ciddi bir fiyat farkı var neden böyle iki cihaz arasında kaldınız bilmiyorum. iPhone X kullanıcılarının %40'ı çok sorun yaşadı. Normal bir cihaz değil. Uzun süre kullanabilen kişi sayısı kadar kullanamayanları da gördüm. iPhone 12 öneririm.
SXYleus dedi: Yakında YouTube kanalı açıp PUBG Mobile gameplay videoları çekmeyi düşünüyorum. Sizce iPhone X yoksa iPhone 11 Pro Max mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Arada ciddi bir fiyat farkı var neden böyle iki cihaz arasında kaldınız bilmiyorum. iPhone X kullanıcılarının %40'ı çok sorun yaşadı. Normal bir cihaz değil. Uzun süre kullanabilen kişi sayısı kadar kullanamayanları da gördüm. iPhone 12 öneririm.
Emir Hamza Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #7 SXYleus dedi: Yakında YouTube kanalı açıp PUBG Mobile gameplay videoları çekmeyi düşünüyorum. Sizce iPhone X yoksa iPhone 11 Pro Max mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... iPhone X zaten satıştan kaldırıldı o yüzden bence sade iPhone 11 gayet iş görür
SXYleus dedi: Yakında YouTube kanalı açıp PUBG Mobile gameplay videoları çekmeyi düşünüyorum. Sizce iPhone X yoksa iPhone 11 Pro Max mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... iPhone X zaten satıştan kaldırıldı o yüzden bence sade iPhone 11 gayet iş görür
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 21 Mart 2021 #8 Karşılaştırma çok dengesiz. 11 Pro Max daha iyi ama yerine 12 tercih edebilirsiniz. Hangisini tercih ederseniz edin uzun süre ihtiyacınızı görecektir.
Karşılaştırma çok dengesiz. 11 Pro Max daha iyi ama yerine 12 tercih edebilirsiniz. Hangisini tercih ederseniz edin uzun süre ihtiyacınızı görecektir.
Gökkayahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #9 Tabii ki Pro Max. Çok acayip bir soru, biri birinin iki katı fiyatına.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 21 Mart 2021 #10 Aman aman farklar oluşmayacaktır ikisi arasında, X alınıp kalan para daha mantıklı değerlendirilebilir...
Aman aman farklar oluşmayacaktır ikisi arasında, X alınıp kalan para daha mantıklı değerlendirilebilir...