iPhone 11 Pro yurt dışı alınır mı?

Peki iPhone 12'ye ne dersiniz arkadaşlar. En uygun kaça bulabilirim?

M serisi zaten giriş seviye cihaz kıstas alınamaz One UI çok yer kaplıyor da bir kötüleme değil hiç ellemesen 5 sene götürür en kötü S23 FE iPhone 15 5 sene boyunca güncelleme alacak mı sanmam kaldı ki kaçak bir cihaza o kadar para vermek mantıksız Türkiye garantili bir cihaz almak varken cihaz arza yapsa senin garantin ve muhattabın yok ama S23 FE alsan var bunlar önemli şeyler.
Bilmiyorum hantallaşacak bir cihaz almak mantıklı gelmiyor ama herkesin kendi deneyimi ve tecrübesi, istekleri diyelim.

Bizzat kullanıyorum ve önermiyorum iPhone alacaksanız baz model 13 olmalı.
Kesinlikle baz model 13 olmalı, 13 ile birlikte ısınma ve performans sorunları giderildi diye biliyorum.

Bilmiyorum hantallaşacak bir cihaz almak mantıklı gelmiyor ama herkesin kendi deneyimi ve tecrübesi, istekleri diyelim.

Kesinlikle baz model 13 olmalı, 13 ile birlikte ısınma ve performans sorunları giderildi diye biliyorum.
O kadar param yok maalesef max 12 alabilirim.

Şu an Samsung A52 kullanıyorum ve yeterli gelmiyor .

Bizzat kullanıyorum ve önermiyorum iPhone alacaksanız baz model 13 olmalı.
O kadar param yok maalesef max 12 alabilirim.

Hocam S23 IP 14 seviyesin de bir cihaz ille de iPhone derseniz karışmıyorum.
iPhone almak istiyorum bu sefer hocam.

O zaman zaten 12 kalıyor tek seçenek ama tekrar ediyorum memnun kalacağınızı düşünmüyorum yine de karar sizin hayırlı olsun.
11 alayım diyorum o zaman hocam. Hem paradan da çok gitmez 1 sene idare etse yeterli olur. Seneye 13-14 alırım diyorum.

Konya'da bir telefoncuda iPhone 11 Pro buldum 256 GB ama yurt dışı cihaz. Değişen olmadığını pilin %82 olduğunu söyledi. Sizce bu telefon alınır mı?

Fiyat 23K.

Hocam satıcıya sorun ben size 11 Pro'yu 20 k versem alır mısınız diye o nasıl fiyat net kazık o fiyata 13 Pro satılıyor sıfır yurt dışı kapalı kutu asla alınmaz o parayı alın balkondan çöpe atın aynı şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı