Insan kanalin isminden utanir bu sözü söylerken. Aradaki fiyat farkina değecek hiçbir avantaji yok Iphone modellerinin. Telefon konusunda bilgisiz olunca, amacınız hava atmak olunca böyle videolar size hoş geliyor tabii.Taraflı videoları izlemeyi sevmem. Şu videoyu izledikten sonra rakiplerinden aşırı üstün olduğunu göreceksiniz zaten.
XR bile 6200 TL, öyle senin tespitlerine göre de ucuz olmayacak. Androidler, Iphonelari tahtindan indirdi indirmeye de devam edecek. Bilinçli olanlar durumun farkinda. Eski hantal Android'de yok artik Apple'nin karşısında. Güncelleme almayan Android telefon da kullanılamaz olmuyor. Apple'nin garanti ve teknik servis desteği herkesten iyi, bir zahmet iyi olsun o kadar pahali cihaz satıyor. Android'in güncelleme desteği olarak Iphone ile baş edememesi de çok normal. Android markalari Iphone gibi yilda 3-4 telefon çıkarmıyor. Android dünyasında rekabet fazla ve her segmentte hitap eden cihazlar var. 3-4 telefona güncelleme vermekle 20-30 telefona güncelleme desteği vermek ayni şey değil.Üstelik İphone 11 çok pahalı da olmayacak. Benim tahminim internetten 6500 TL civarına bulunabilecek.
Benim param olsaydı kesinlikle iPhone kullanmazdım. O fiyata asla değmez.O Videonun altına yorum yazmıştım. Dediklerine göre eleştirmiştim.
Eki Görüntüle 443866
Eğer İPhone çok pahalı bir cihaz olmasaydı, Bu kadar konuşulan ünlü bir şirket olmayacaktı. İnsanlar neye para bayılacağına şaşırıyor. Senin de paran olsaydı sen de İPhone kullanırdın. Sende İPad alırdın.
5s kullanıyorum ve yeni çıkan Apple cihazları alabilicek durumum vardı ama almadım. Aslında şimdi hiç yalan konuşmayım 11 Pro modeli kamerasını beğendim. Oda sırf sinematik video çekimi rahatlığından fotoğraf kamerasına göre, daha ucuza denk geliyor. (Kısa film için ve fotoğrafçılığa ilgim olduğu için.) Eğer maddi durumun buna yetiyorsa al kullan. Ve şu tarz kanallara da yardımcı katkı da bulunmayın yav.
Emin ol ki o fiyata araba bile alabilirsin. iPhone 11'i Note 10 ile F/P olarak karşılaştırmak imkansız. Ama özellik olarak bakarsan bazen Samsung bazen Apple önde ama fiyata değeceğini sanmıyorum.Bir de bu incelemeye bakmanızı rica ederim. Iphone 11 mi sacma yoksa yeni çıkan Note 10 mu saçma?
Ben iPhone alanları eleştirmedim, iPhone'u eleştirdim. Samsung'un üst seviye telefonlarının üstü bile Apple'ın üst seviye telefonunun en düşüğünden de ucuz. Verdiğiniz örnek ise muazzam. 1000 TL'lik telefon ile 10000TL'lik telefon karşılaştırmak. Evet İphone 11 hayvan gibi işlemci ama sırf bir özellik güçlü diye diğer özelliği baya bi kısmak harika.Bu iPhone düşmanlığı ne ben çözemedim ya. Pahalı buluyorsanız kullanmayın bu kadar basit. Adamlar her yeni model çıkardığında her seferinde iPhone alan beyinsizdir, çok pahalı konuları açılıyor. Amacanız ne harbiden? Adamın parası varsa alır veya taksitle almak istiyorsa alır. Niye bu kadar agresif oluyorsunuz? Herkes hangi marka telefon isterse onu alır. İster taksitle alır ister nakitle alır. Ayrıca daha da bizim millet anlayamadı iPhone pahalı bir telefon değil. Senin vergilerin ve berbat ekonomin olmazsa gayet makul fiyata alırsın.
Ya iPhone başlangıç ve orta seviye telefon yapmıyor. Adamlar direkt üst seviye telefon yapıyor. Samsung, Xiaomi veya Huawei başlangıç ve orta telefonlar yaptıkları için size pahalı gelmiyor. Fakat Apple diyor ki ben direkt üst seviye telefon yapıyorum. Hayvan gibi işlemci, üst düzey performans falan sunuyorum diyor. Tabii bunları yaptığı için belli bir fiyatı var. Samsung gibi markaların da üst seviye telefonları çok pahalı. Neden ona ses yok? O zaman ben de yeni çıkan üst seviye Samsung alan kişilere laf edeyim.
Benim telefonum 1000 TL civarı bir şey. Benim için telefonun pek bir önemi yok. Fakat geçen hafta elime iPhone XS Max geçti. 1 hafta kullandım. Harika bir telefon. Her seferinde istediğim gibi fotoğraflar çektim, benin telefonuma göre çok çok daha iyi bir performans veriyordu. Yani aşırı beğendim. Ha param olsa gider alırım onu. Yani adamların fiyatı bize göre yüksek ama aşırı iyi telefonlar.
Mesela Rolex saatler de çok pahalı. Niye onu gömen yok? Adam diyor ben çok kaliteli saatller sunuyorum, fiyatı da bu diyor. Yani bazı markalar sadece üst seviye ürün üretir. Bunlardan biri Apple.
İşin özeti telefonları saçmalık falan değil. Eğer alabilen varsa alır bu kadar basit. Ben de pahalı saatlere merakım var. Zamanında hafta sonları çalışarak istediğim saati aldım. Yani zevk meselesi. Kimi telefonları sever, kimi arabaları, kimi saatler, kimi kolyeler falan yani. Bırakın millet istediğini alsın. Adamın zaten lüks hiçbir şeyi yok bari bir tane bir şey alsın kendisine. Hava atmak için mi alır yoksa gerçekten telefonu sevdiği için mi bilemem ama karışmamak en doğrusu.
Dostum tekrardan söylüyorum ben iPhone alanları değil iPhone'u eleştiriyorum. Eleştirim nasıl böyle yanlış yöne çekildi anlamadım kiParası olan kullansın arkadaşlar, siz fakirsiniz diye herkes fakir mi yaşasın istiyorsunuzBiz milletçe döviz oranları yüzünden teknolojiye karşı fakiriz ne yazık ki. Sinirinizi bir yerden çıkarmak istiyorsanız torunu yaşında kızlarla evlenip devletten milyarlarca lira destek alan godomanlardan çıkarın.
Diğer ülkelerde gayet uygun, erişilebilir cihazlar bunlar. Biz erişemiyorsak bu; onların suçu değil. Adamlar teknoloji üretiyor, çok doğal bir davranış değil mi?
Sanırım anlamak istemiyorsunuz. Fiyatların pahalı olma sebebini yukarıda açıklamışlar. Sizin almamanız kimsenin umrunda da değil. Başkalarının alması da sizin umrunuzda olmasın. Lütfen konuyu kapatalım.Benim param olsaydı kesinlikle iPhone kullanmazdım. O fiyata asla değmez.
Emin ol ki o fiyata araba bile alabilirsin. iPhone 11'i Note 10 ile F/P olarak karşılaştırmak imkansız. Ama özellik olarak bakarsan bazen Samsung bazen Apple önde ama fiyata değeceğini sanmıyorum.
Ben iPhone alanları eleştirmedim, iPhone'u eleştirdim. Samsung'un üst seviye telefonlarının üstü bile Apple'ın üst seviye telefonunun en düşüğünden de ucuz. Verdiğiniz örnek ise muazzam. 1000 TL'lik telefon ile 10000TL'lik telefon karşılaştırmak. Evet İphone 11 hayvan gibi işlemci ama sırf bir özellik güçlü diye diğer özelliği baya bi kısmak harika.
Dostum tekrardan söylüyorum ben iPhone alanları değil iPhone'u eleştiriyorum. Eleştirim nasıl böyle yanlış yöne çekildi anlamadım ki
Bakın ben alanları değil firmayı eleştiriyorum. Ben mi anlatamıyorum, siz mi anlamıyorsunuz?Sanırım anlamak istemiyorsunuz. Fiyatların pahalı olma sebebini yukarıda açıklamışlar. Sizin almamanız kimsenin umrunda da değil. Başkalarının alması da sizin umrunuzda olmasın. Lütfen konuyu kapatalım.
Videoyu izleseydin sadece kamerası ile bile en büyük rakibi Note 10 u nasıl açık ara fark ile geçtiğini görürdün.Kanalın adı "iPhonedo" fakat taraflı videoları izlemeyi sevmezsin. Rakiplerinden çok çok üstün neyi var acaba?
Kanalın adını boş verirsek inceleme videosu gayet tarafsız bir şekilde yapılmış. Görünen noktalara değinmiş görünmeyen noktalarda kararı size bırakmış.Çok manidar bir kanaldan video attın, tebrikler