iPhone 11 Saçmalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çentik Olayı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya bu eleman tamamen tartışma çıkarma amaçlı video yapmış. Click olsun diye.

Ekran çözünürlüğü konusundaki eleştirisine katılıyorum. En az 1080p olmalı.

Optik zoom talebi yersiz. Bugün nasıl 3 tane 5 tane kamera koyuyorlar diye kızıyorsak bu defa da o 10x bu 15x optik zoom diye kafa patlatırız. Şu kamerayla ne alıp veremediğiniz var anlamıyorum.

5G yok diye eleştiriyor. Olsa diyecek ki 5G var ama kullanamıyoruz. 5G gelene kadar yeni nesil iPhone çıkar. O zaman da olmazsa öyle konuş.

Çentiğe laf ediyor, tutup Samsung ile kıyaslıyor ama Apple'ın FaceID sensörü vs. var orada o çentik bir süre daha olacak. Samsung bir ara retina sensörü falan getirdi ama o konuda 'sıçınca' orası giderek inceliyor.

Teknolojik açıdan pek çok yeniliğe öncülük eden Apple'da yok artık. Global olarak pazar payını büyük ölçüde kaybetti ve hızla kaybetmeye de devam ediyor. Bu zamandan sonra ülkemizde sadece Apple ürünlerine sosyal statü aracı olarak bakan daha doğrusu öyle olduğunu zanneden andaval insanlar tarafından rağbet görmeye devam eder.

İphone hızı stabilitesi hala hiçbir android cihazda bulunmuyor. Ve cihazları 2-3 sene kullanınca performans farkı daha belirgin oluyor. 5 seneye yakın güncelleme veriyor cihazlarına. Üstelik İphone 11 çok pahalı da olmayacak. Benim tahminim internetten 6500 TL civarına bulunabilecek. Ve İphone 11'in bana göre tek eksisi ekran kalitesi.

Arkadaşlar günümüzde Apple gibi bir marka neden böyle bir telefonu çıkarır ki? Gerçekten saçmalamış. Bir de fiyatı 10K+. Bu nedir arkadaş? Bu arada şu videoyu buraya bırakayım. Videoya tamamen katılıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Senin kur farkın ve verdiğin keriz vergilerini çıkarırsan bu telefon 10/1 fiyatın geliyor. ;)

Birde arkadaşlar diğer Android markaların amiral gemisi cihazları daha pahalıyken siz neden İphone 11'i eleştiriyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı