iPhone 11 şarj ederken 20 Watt adaptör ısınıyor

Enss755

Hectopat
Selam, ben 2. el iPhone 12 aldım. Yanında da komşumuzdan 20 Watt şarj adaptörü aldım. iPhone orijinal fakat adaptörün seri numarası yok diyor yani çakma fakat çok hızlı doldurduğu için kullanıyorum.

Adaptör iPhone 12 ile şarj ederken bir buçuk saat kullansam bile hiç ısınmaz, gayet normal bir şekilde şarj ediyor. Babamda iPhone 11 var, onu şarj ederken ilk 10 dakikada hem telefon hem adaptör ısınmaya başlıyor. Bunun nedenini merak ettiğim için konu açıyorum. Okuduğunuz için teşekkürler.

Yan sanayi ürün kullanmak ileride kullandığınız cihazın donanımına zarar verebilir maddi yönden sıkıntınız yoksa original(resmi) aksesuarlarını kullanmanızı öneririm.

Pil %50'ye kadar hızlı şarj olduğu için adaptör ve telefonda ısınma oluyor. %50 sonra sıcaklığı düşer meraklanmayın sorun çıkmaz ama sizinkisi çakma olduğu için ısınır ve pil ömrünü kısaltır telefonun iPhone 12 kıyıp orijinalini alın.

İphone 12 sarj ederken sıkıntısız oluyor ısınma filan hiç olmuyor. Evet haklısınız fakat telefonu borçla aldım cebimde bir kuruş para kalmadı.

İphone 12 sarj ederken sıkıntısız oluyor ısınma filan hiç olmuyor. Evet haklısınız fakat telefonu borçla aldım cebimde bir kuruş para kalmadı.
Söylediğiniz altında donu yok cebinde 12 13K telefon var gibi oldu. 😂

Selam, ben 2. el iPhone 12 aldım. Yanında da komşumuzdan 20 Watt şarj adaptörü aldım. iPhone orijinal fakat adaptörün seri numarası yok diyor yani çakma fakat çok hızlı doldurduğu için kullanıyorum.

Adaptör iPhone 12 ile şarj ederken bir buçuk saat kullansam bile hiç ısınmaz, gayet normal bir şekilde şarj ediyor. Babamda iPhone 11 var, onu şarj ederken ilk 10 dakikada hem telefon hem adaptör ısınmaya başlıyor. Bunun nedenini merak ettiğim için konu açıyorum. Okuduğunuz için teşekkürler.

Çakma adaptörler bataryaları şişiriyor. Yerine orijinal adaptör alınmalı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı