iPhone 11 şarj olmuyor

Daha fazla  
iPhone 11 cihazım var. Pil sağlığım %73'te telefon bazen şarj oluyor bazen olmuyor. Telefonu sarja takıyorum. Birkaç saniye doluyor ve tekrar sarjdan kesiliyor. Sorunun şarj kablosuyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü farkli bir kablo ile de denedim sonuç aynı hatta powerbankle bile denedim. En son şarj soketinin içini temizledim iyice ama ne yazık ki sonuç yine aynı. Bataryayı değiştirmeyi düşünüyorum fakat yine aynı sorun olur mu diye endişe ediyorum.

Yazılımsal bir sorun olabileceğini düşünüyorum. Sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Ayrıca dengesiz bir watt değeri yüzünden de olabilir. Telefonu şarj ettiğiniz evde diğer telefonlar yavaş şarj oluyor mu?

Dediklerine göre şarj soketi bozuk ve bataryan bitmiş bu ikisini yenilersen çözülür.

Dediklerine göre şarj soketi bozuk ve bataryan bitmiş bu ikisini yenilersen çözülür.

Hocam neye göre böyle bir yargıda bulunuyorsunuz? Yazılımsal problem mi değil mi bakılmamış, akım ölçümü yapılmamış. Cihazın üstündeki batarya orijinal mi değil mi, şarj bordu orijinal mi değil mi bilmiyoruz. Lütfen cevap verirken daha net sorular sorun, net cevaplar alın ve ona göre cevap verin ya da bir teknisyene göstermek en mantıklısı gibi çözüme daha rahat ulaştıracak cevaplar verin. Rica ediyorum.

Sorunun cevabına gelirsek; yukarıda yazdığım şeylerin her biri birer ihtimal. Bu yüzden şu veya şu demek biraz zor. İlk önce akım ölçümü yapılarak daha sağlıklı cevap verilebilir. Ama bu dediklerinle nereden çıkabileceği pek kestirilmez. iPhone 11'lerde kronik olarak şarj bordu problemi vardır. Hemen hemen her teknisyende iPhone 11 şarj bordu yedeği de olur. Tecrübeli bir teknisyene göstermende fayda var.

Hocam neye göre böyle bir yargıda bulunuyorsunuz? Yazılımsal problem mi değil mi bakılmamış, akım ölçümü yapılmamış. Cihazın üstündeki batarya orijinal mi değil mi, şarj bordu orijinal mi değil mi bilmiyoruz. Lütfen cevap verirken daha net sorular sorun, net cevaplar alın ve ona göre cevap verin ya da bir teknisyene göstermek en mantıklısı gibi çözüme daha rahat ulaştıracak cevaplar verin. Rica ediyorum.

Sorunun cevabına gelirsek; yukarıda yazdığım şeylerin her biri birer ihtimal. Bu yüzden şu veya şu demek biraz zor. İlk önce akım ölçümü yapılarak daha sağlıklı cevap verilebilir. Ama bu dediklerinle nereden çıkabileceği pek kestirilmez. iPhone 11'lerde kronik olarak şarj bordu problemi vardır. Hemen hemen her teknisyende iPhone 11 şarj bordu yedeği de olur. Tecrübeli bir teknisyene göstermende fayda var.
Hocam neden böyle çıkışma yaptınız bunu anlamadım. Ve dediklerimizin hepsi tahmin içini açıp akıma bakmadan anlamayayız .

Hocam neden böyle çıkışma yaptınız bunu anlamadım. Ve dediklerimizin hepsi tahmin içini açıp akıma bakmadan anlamayayız.

Bir çıkış yapmadım. Demek istediğimi de soru sorarak söyledim dikkat edersen. Sen ise direkt olarak şu parçaları değiştir sorun çözülür diyerek cevap vermişsin. Bende neye dayanarak bunları söylüyorsun diye söylüyorum.

Merhaba öncelikle ellerinize sağlık demek istiyorum. Cihazım daha önce hiç tamir görmedi. Bataryayı kesin olarak değiştireceğim. Sorun yine aynıysa şarj soketini de değiştirmek zorunda kalacağım. Tamir için FPPRO'yu düşünüyorum. teşekkür ederim.

Merhaba öncelikle ellerinize sağlık demek istiyorum. Cihazım daha önce hiç tamir görmedi. Bataryayı kesin olarak değiştireceğim. Sorun yine aynıysa şarj soketini de değiştirmek zorunda kalacağım. Tamir için FPPRO'yu düşünüyorum. Teşekkür ederim.

FPPRO hiç güzel değil hocam daha önce yaptırdım bize 1 haftada olur dediler bir buçuk ayda anca geldi telefon ve yapamamışlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı