iPhone 11 şarjdayken kendini kapatıyor

• Konuyu başlatan Akhun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 1.931
Oyun oynuyorsan ısıdan kaynaklıdır diye düşündüm ama basit bir işlem için normal değil. Kendi haline bırak bakalım eğer bu şekilde devam ederse servise götürebilirsin.
Bu arada şarj aletin ve şarj kablon orijinal mi?

Aynen konu troll herhalde Android'i kullanıyor arkadaş. Bizimle dalga mı geçiyor.

Orada bir yanlışlık oldu yazarken yerine sana yazarken yazmışım fotoğraf attık boş yapmayın.
Oyun oynuyorsan ısıdan kaynaklıdır diye düşündüm ama basit bir işlem için normal değil. Kendi haline bırak bakalım eğer bu şekilde devam ederse servise götürebilirsin.
Bu arada şarj aletin ve şarj kablon orijinal mi?

Alalı 3 gün oldu kanka Vatan'dan.

Aynen konu troll herhalde, Android kullanıyor arkadaş. Bizimle dalga mı geçiyor?

Replika 11 de çıkabilir. :D Belki de başka telefondan yazıyordur bilemiyorum. Ama bir tuhaflık var. Gerçek olduğunu varsayıyorum yine de. Destek uygulamasından Apple ile iletişim kurabilir konu sahibi. Onlar uzaktan tanı koyarlar, çözülebilecek bir şeyse hallederler veya duruma göre cihazı servise göndermesini önerirler zaten.

Replika 11'de çıkabilir. :D belki de başka telefondan yazıyordur bilemiyorum. Ama bir tuhaflık var. Gerçek olduğunu varsayıyorum yine de. Destek uygulamasından Apple ile iletişim kurabilir konu sahibi. Onlar uzaktan tanı koyarlar, çözülebilecek bir şeyse hallederler veya duruma göre cihazı servise göndermesini önerirler zaten.

Fotoğraf attım, değil mi? Eski konularıma bakarsan görebilirsin.

Replika 11 de çıkabilir. :D Belki de başka telefondan yazıyordur bilemiyorum. Ama bir tuhaflık var. Gerçek olduğunu varsayıyorum yine de. Destek uygulamasından Apple ile iletişim kurabilir konu sahibi. Onlar uzaktan tanı koyarlar, çözülebilecek bir şeyse hallederler veya duruma göre cihazı servise göndermesini önerirler zaten.

Aynen, 8.5k replika.

Dosya Ekleri

• 16017636945495939689624954768935.jpg
    16017636945495939689624954768935.jpg
    100,4 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleyen: Moderatör:
@Akhun İhtimal, ihtimal! Size bunun eğitimini mi vereyim? İhtimalden bahsettim ben orada. Gerçek olduğunu düşünerek de insan yerine koyup cevapladım düzgünce. Adam derdini tasasını bıraktı, var gücüyle kavgaya girişti ya. :D

Başkasının size ne dediğinden bana ne? Beni alıntılayıp çoluk çocuk demeyeceksiniz o zaman. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı