Bahsettiğin her şey orijinal, pil sağlığım 82.Kullandığın adaptör veya kablo orijinal mi? Bataryan orijinal mi ve pil sağlığın kaç orijinalse?
Bahsettiğin her şey orijinal, pil sağlığım 82.
Hocam telefon kasanın üstünde duruyor normalde, az önce 1-2 kere sıcaklıktan dolayı şarj olmuyor hatası aldım, şimdi kılıfı falan çıkardım kasadan da aldım telefonu masada duruyor. Uyarı almadım ama şarj 80 hala. Son sürümdeyim bugün güncelledim. Ayrıca DFU modu ne?Yazılımsal duruyor. Son sürümde değilsen güncelle eğer son sürümdeysen de cihazı DFU moduna alarak sıfırla bir de öyle dene hocam. Sıfırlayınca muhtemelen çözülür böyle durumda bile.
Pil sağlığım zaten 82 ancak yine de 80 de kalması normal değil.Pil sağlınız azalmıştır.
iPhone 11 iyileştirilmiş pil şarjı kapalı olmasına rağmen %80'i geçmiyor. Yardımcı olur musunuz?
Dediğim gibi iyileştirilmiş pil şarjı kapalı.Pili koruma özelliği var mi IPhone'lerde? Android'de özelliği açınca 85i geçmiyor örneğin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.