Çözüldü iPhone 11 Pro şarjı %80'de takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gizlibiri11111

Picopat
Telefonu dün aldım. İlk şarjı 60 civarı geldi kutudan çıkarınca. 29'a kadar kullanıp şarja taktım gece 3'te ve sabah 9'da %100 olmuştu ama bugün şarja taktım ve şarj %80'i geçmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu, iOS için bir özellik. Telefonunuzun bataryasını korumak amacıyla kullanımınızdan öğreniyor ve telefonu pek kullanmadığınız saatlerde %80'den fazla şarj etmiyor, aktif olduğunuz saatlere doğru şarj %100 olacaktır. Bu özelliği isterseniz kapatabilirsiniz.

Ayarlar > Pil > Pil Sağlığı > İyileştirilmiş Pil Şarjı'na gidin ve yeşil yere basarak kapatın.

Şimdi şarj olması gerekiyor. Açıp kapatırsanız, kullanım profilinizi sıfırlayacaktır ve tekrardan öğrenmeye çalışacaktır.

Telefonu 5 gündür aldım fakat hıc kullanmama rağmen sabah 9 da şarj %100 ıken saat 12 ye kadar şarj %40 lara iniyor bır gün boyunca ıkı kez şarj etmek zorunda kalıyorum bu normal mı yenı bır telefona göre ıphone 12 pro telefon yardımcı olur musunuz pul ömrü de 100 gösteriyor ama kullanmama rağmen aşırı gıdıyo

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı