iPhone 11 şarjı normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Iphone kaliteli ürün ama şarj konusunda android ile rekabet edemiyeceğini düşünüyorum.

Eski telefonumda bilinmeyen bir markaya ait olan şarj aleti kullanmıştım.Şarj aleti de bozuldu telefonun bataryası da.
Neyse ki batarya gömülü olanlardan değildi. ")

İphone XS MAX kullanıyordum. Şarjı günde 2 kere takıyordum. Sonra İphone 11’e geçtim. Şimdi günde 1 kere takıyorum. 16 saat idare ediyor. Gayet memnunum. XS Max’e göre daha az şarj yiyor.

Ucundan dönmüşsünüz hocam
İphone XS MAX kullanıyordum. Şarjı günde 2 kere takıyordum. Sonra İphone 11’e geçtim. Şimdi günde 1 kere takıyorum. 16 saat idare ediyor. Gayet memnunum. XS Max’e göre daha az şarj yiyor.
16 saat çok iyiymiş hocam henüz o kadar süre telefon kullanmaya katlanamıyorum Umarım uyku dahildir buna

İfadeler: T21

Bende de aynı model var normal bence bende takarım normalde sizin yazdıklarınızı okuyunca çok umursamıyormuşum gibi geldi. Bu arada bende 10W'lık iPad adaptörünü kullanıyorum benim aldığım zaman kutuda aksesuarları vardı lakin kullanmıyorum.

Normalde bu kadar takmam da internetten alınca ufak bi hallendim Bi de arkadaşlarımın çoğu Android kullanıyor ve şarjı benden uzun dayanınca ufaktan bi tırsma meydana geldi ama normalmiş. Ne yapalım alışacaz artık

IPhone'lar maalesef böyle, güle güle kullanın.

Hocam benim de ilk aldığım zamanlar öyleydi şimdi bir tık daha hızlı gidiyor sizde de öyle mi? Ortama 4-5 dakikada %1 gidiyor Instagram YouTube açtığım zamanlar da.

Hocam benim de ilk aldığım zamanlar öyleydi şimdi bir tık daha hızlı gidiyor sizde de öyle mi? Ortama 4-5 dakikada %1 gidiyor Instagram YouTube açtığım zamanlar da.
Güncelleme yapınca biraz daha şarjım hızlı gitmeye başladı. Bu sorun bende de mevcut.

Evet bende de aynı şekilde şu an. Muhtemelen iOS 14.4 ve 14.5'in batarya optimizasyonundan dolayı bu şekilde. Kullanacağız artık ne yapalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…