iPhone 11 şarjın çabuk bitmesi

goldlegend

Centipat
Daha fazla  
iPhone 11 aldım ikinci el %88 pil sağlığı şu an başka bir adaptörle ve başka bir kablo ile şarj ediyorum bunun yüzünden mi erken bitiyor yoksa pil mi iyi değil bir de pile zararı ne olur? Bir ay böyle idare etmem gerek.

iPhone 11 aldım ikinci el %88 pil sağlığı şu an başka bir adaptörle ve başka bir kablo ile şarj ediyorum bunun yüzünden mi erken bitiyor yoksa pil mi iyi değil bir de pile zararı ne olur? Bir ay böyle idare etmem gerek.

Benim tavsiyem orijinal ya da sertifikalı şarj aleti kullan. Eğer pil orijinal değilse o yüzden olabilir.

iPhone 11 dediğin cihaz 5 saat ekran süresi zar zor veriyor özellikle sizin cihazda olan bir sorun değil yani :)

Artık alınmaz bu telefonlar 13 aşağısı hiç gitmiyor iPhone yıllardır çözmedi/çözmek istemedi bu sorunu işlemcin kameran 10/10 ama telefonun sarjı bitse kendi logosu gelene kadar açamıyorsun bile pil orijinal muhabbetleri klasik NPC'lerin her konuda sorduğu sorudur 3110 mH bataryası yerinizde olsam hiçbir şekilde güncelleme yapmam en eski sürümde kalmaya çalışın.

Ayarlar bölümünden, Erişebilirlik sekmesine gidin. Ardından, Ekran ve Metin Puntosu ayarları altında 'Beyaz Noktayı Azalt' seçeneğini aktif hale getirin ve azaltılan beyaz nokta seviyesini minimum %60 seviyesine çekin. Bu değişiklik, cihazın termal performansını ve pil ömrünü arttıracak ancak buna karşın parlaklıktan feragat edeceksiniz.

Ayarlar bölümünden, Erişebilirlik sekmesine gidin. Ardından, Ekran ve Metin Puntosu ayarları altında 'Beyaz Noktayı Azalt' seçeneğini aktif hale getirin ve azaltılan beyaz nokta seviyesini minimum %60 seviyesine çekin. Bu değişiklik, cihazın termal performansını ve pil ömrünü arttıracak ancak buna karşın parlaklıktan feragat edeceksiniz.
Ne işe yarıyor bu dediğin peki ?

Benim de pil sağlığı %86. 1 gün rahat yetiyor bana. Parlaklığı düşük kullan ve konum servisleri gibi gereksiz arka planda pili yiyen şeyleri kapat. Pili daha uzun gidecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı