iPhone 11 şarjını %80'e sabitleme mümkün mü?

shechina

Hectopat
Daha fazla  
iPhone telefonumu %20'de şarja takıp %80'e kadar doldurup öyle kullanmayı tercih ediyorum. Telefonu %20'deyken şarja takıyorum ama atıyorum bir işim çıkıyor o işe dalıyorum telefonu şarja taktığımı hatırlayıp gittiğimde %100 olmuş oluyor. Bunu yaşamamak için telefonun şarjını %80'e sabitleme yolu var mı? Büyük ihtimalle yoktur ya da %80'e geldiğinde bana bildirim verse süper olur.

Maalesef öyle bir özellik yok, ayarlardan iyileştirilmiş pil sağlığı açarsan %80'den sonra yavaş şarj eder.
bunu biliyorum hocam da dedigim gibi %100 oluyo ben cekene kadar. ekstra bir uygulama ile vesaire olmuyor mu bu dedigim durum?

iPhone 15 Pro modelleri dışında yok.
sacmalik apple’in yaptigi getiriyorsun madem tum modellerine getir kardesim yazilimsal bir sey degil mi bu

Bunu biliyorum hocam da dedigim gibi %100 oluyor ben cekene kadar. Ekstra bir uygulama ile vesaire olmuyor mu bu dedigim durum?

Maalesef, bende ilk başlarda dikkat ediyordum bir zaman sonra unutmaya başlıyorsun. Sana tavsiyem uyurken takma öğlen müsait olunca veya bir yere gitmeden hemen önce tak o şekilde 20-80 döngüsünü koruyabilirsin.

Bunu biliyorum hocam da dedigim gibi %100 oluyor ben cekene kadar. Ekstra bir uygulama ile vesaire olmuyor mu bu dedigim durum?

Sacmalik Apple'in yaptigi getiriyorsun madem tum modellerine getir kardesim yazilimsal bir şey degil mi bu?

Aslında yapabilirsiniz ama durdurmaz. Kestirmeler uygulamasıyla şarj %80e gelince alarm çaldırabilirsiniz. İstiyorsanız yapımını anlatırım.

Bildirim yapabilirsiniz. Hemen bir ekran kaydı çekip anlatıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bildirim yapabilirsiniz. Hemen bir ekran kaydı çekip anlatıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

cok sagolun hocam usenmeyip video bile cekmissiniz kralsiniz. birazdan deneyecegim umarim olur donus saglarim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı