PS5 oyunlarını da düşündünüz mü?Elimde iPhone 11 var bunu satıp düşük bir model tel alıp ve PS5 almak mantık işi mi? Teşekkürler.
Yani bence mantıklı da PS oyunlarının fiyatlarını da göz önünde bulundurun derim. Hangi telefonu almayı düşünüyorsunuz? Ona göre net yorum yapabilirim.
XiaomiYani bence mantıklı da PS oyunlarının fiyatlarını da göz önünde bulundurun derim. Hangi telefonu almayı düşünüyorsunuz? Ona göre net yorum yapabilirim.
EvetPS5 oyunlarını da düşündünüz mü?
Elimde iPhone 11 var bunu satıp düşük bir model tel alıp ve PS5 almak mantık işi mi? Teşekkürler.
Xiaomi.
Eskiden Ps Vardı Akşamları işten geldikten sonra stres atıyordum zevk alıyodum telefona fazla vakit ayırmıyorumBugünün şartlarında her pratik işi telefonla yapabiliyorken, telefonun çeyreği kadar dahi kullanmayacağınız bir ürünü telefona tercih etmeniz oldukça mantıksız olacaktır. Kaldı ki elinizdeki telefonda günümüz şartlarında ahım şahım değil, dolayısıyla bu değişikliği yapmayın bence.
CD Alıp Oynayıp satsam daha uyguna gelmezmiBence mantıklı bir iş değil çünkü oyunların tanesi 1000+ TL ona göre alın derim PS Plus da alabilirsiniz tabii ama o da kişiden kişiye göre değişir ben mesela kiralama işini sevmiyorum oyunların benim olmasını daha çok seviyorum bu yüzden PS Plus almazdım ama sizin için bir problem yoksa PS Plus alınabilir oradan oynayabilirsiniz.
CD alıp oynayıp satsam daha uyguna gelmezmi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.