Sakın yenilenmiş telefon almayın mis gibi sıfır cihazdan nasıl kalitede parçalar ile değiştirilmiş bir telefon almak mantıksızlığın daniskası.
6 ay önce sıfır iPhone 11 aldım şu anda pil saglıgı 97 ve o zaman alamadıgım 12 internette yenilenmiş klasmanında karşıma çıktı biliyorum yenilenmiş telefonlara güven olma ama düşünmüyorum değil 12 istiyordum özellikle 12 mini ekranı kücük telefon severim ama temiz bir ikinci el bulamadıgım için alamamıştım şimdi 12 modellerinin 22K da yenilenmiş olacak şekilde gördüğüm için düşünmüyorum değil. C kalitede ürün. Link burada. Sizce iPhone 11 satıp bunu almak mantıklı mı?
Yenilenmiş iPhone 12 64 GB Kırmızı Cep Telefonu (1 Yıl Garantili) - C Kalite Fiyatı ve Özellikleri
Yenilenmiş iPhone 12 64 GB Kırmızı Cep Telefonu 1 Yıl Garantili C Kalite özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Peki ikinci el iPhone 12 mini almak mantıklı mıdır hocam? Alınabilirse en az pil yüzdesi kaç alınmalı piyasada 87'nin üstünü görmedim.
Hocam hiç gerek yok yenilenmiş telefona 11 şu an gayet yeterli 3 senedir kullanıyorum mis gibi çalışıyor tek üzdüğü konu bataryam %70 onu da değiştireceğim.
Peki ikinci el iPhone 12 mini almak mantıklı mıdır hocam? Alınabilirse en az pil yüzdesi kaç alınmalı piyasada 87'nin üstünü görmedim.
iPhone 12 mini almak pil performansında seni üzer pil yüzdesi %100 olsa bile elinizde bir de 11 gibi bir cihaz var benim tavsiyem bu cihazdan en azından iPhone 13'e geçmek olurdu çünkü hissedecek bir performans farkı olmayacak.
Bende 13 düşünüyorum hocam. Hele bir işe başlayayım iyice çökene kadar 11 ile idare etmeyi düşünüyorum ya da yetersiz gelmeye başladıgında.