iPhone 11 serisi hâlâ alınır mı?

Alınır 4-5 yıl kullanılır. Düz 11 yerine 11 Pro veya 11 Pro Max alırsan senin için daha iyi olur.
Sıfır olarak alınmaması taraftarıyım, zaten 2 elde bol bol ip11 var.

S21 modelleri varken alınacak bir ürün değil. Ödediğiniz paraya değmez, bütçeniz nedir?

Sıfır olarak alınmaması taraftarıyım, zaten 2 elde bol bol IP11 var.

Zaten ikinci el temiz kullanılmış 11 Pro alabiliyorsa 0 11 almasın zaten. Apple da çok iyi kalite istiyorsan tek seçenek Pro cihazları.

Sıfır olarak alınmaması taraftarıyım, zaten 2 elde bol bol ip11 var.
2. elde de 12K-13K'ya alınabilecek bir ürün olduğunu düşünmüyorum. Bu telefon 250 dolar, evet senesinin en iyi yongasına ve kamerasına sahipti ancak TR'de kendine biçilen fiyat nedeniyle bu avantajlarını kaybetti, seçimden sonra adam akıllı fiyatlandırma yapılırsa, S21 modellerinden ucuzlayıp globaldeki fiyatı TR'ye yansıtırlarsa önereceğim tek cihaz iPhone 11 olur.

Adamakıllı fiyatlandırma keşke olsa ama zor. Ülkede ekonomi diye bir şey kalmadı.

Adamakıllı fiyatlandırma keşke olsa ama zor. Ülkede ekonomi diye bir şey kalmadı.

Umarım kısa süre zarfında toparlanır. 7K-8K'ya S21, 4,5K-5K'ya iPhone 11 önermek güzel olurdu. Millet kaliteli cihaz kullanırdı en azından.

Umarım kısa süre zarfında toparlanır. 7k-8K'ya S21, 4, 5k-5K'ya iPhone 11 önermek güzel olurdu. Millet kaliteli cihaz kullanırdı en azından.

Seçimden sonra dolar fırlayacak. Yani zam kaçınılmaz. Muhalefet kazanırsa bu tablonun düzelmesi birkaç yıl sürer.

iPhone 11 masaüstü platformundaki RTX 3050 ile eş değer. İkisi de parasını kuruşuna kadar hak etmeyen telefon ve ekran kartı. iPhone 11 Pro vesaire almak istiyorsan S23 al hocam.

Benim telefon bilgisi

iPhone 11 pek fiyatını hak eden bir model değil, iPhone 11 Pro iyidir hocam, bu arada eğer ekran kalitesine çok önem vermiyorsanız iPhone 11'de alabilirsiniz hocam.

Benim telefon bilgisi
Bu arkadaş bizi telefon bilgisiyle aydınlatırsa sevinirim. Kendisi S21 FE telefonu almadan önce bu telefon alınmaz, işlemcisi kötü, problemli bir telefon diye bas bas bağırıyordu. 1 aydır S21 FE kullanıyorum, telefonda bahsedilen sorunların hiç birisi yok, son derece akıcı premium bir telefon. iPhone 11 parasını hak etmeyen bir telefondur, bunun aksini iddia edebilecek ne tür bilgi aktarabilirsin? Aydınlat bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…