iPhone 11 serisi hâlâ alınır mı?

Sıfır olarak alınmaması taraftarıyım, zaten 2 elde bol bol ip11 var.
2. elde de 12K-13K'ya alınabilecek bir ürün olduğunu düşünmüyorum. Bu telefon 250 dolar, evet senesinin en iyi yongasına ve kamerasına sahipti ancak TR'de kendine biçilen fiyat nedeniyle bu avantajlarını kaybetti, seçimden sonra adam akıllı fiyatlandırma yapılırsa, S21 modellerinden ucuzlayıp globaldeki fiyatı TR'ye yansıtırlarsa önereceğim tek cihaz iPhone 11 olur.

2. elde de 12K-13K'ya alınabilecek bir ürün olduğunu düşünmüyorum. Bu telefon 250 dolar, evet senesinin en iyi yongasına ve kamerasına sahipti ancak TR'de kendine biçilen fiyat nedeniyle bu avantajlarını kaybetti, seçimden sonra adamakıllı fiyatlandırma yapılırsa, S21 modellerinden ucuzlayıp globaldeki fiyatı TR'ye yansıtırlarsa önereceğim tek cihaz bu olur.

Adamakıllı fiyatlandırma keşke olsa ama zor. Ülkede ekonomi diye bir şey kalmadı.

Bugün MediaMarkt'dan telefon alacaktık. iPhone 11 vardı aklımda en uygun fiyatlı ve en iyi olarak, iPhone 11 serisi geldi aklıma ama satış görevlisi daha üst modelini almam için telefonu her yönüyle kötüledi. Çıkalı 4 yıl oldu yakında güncelleme almaz tasarımı kötü diye vs. bende almadan çıktım internette bazi forumlarda araştırdım ve yine odalarda da aynı tarz şeyleri söyleyenler var iPhone 11 iPhone 11 Pro kullananlar cevap verebilir mi memnunlar mı?

iPhone 11 pek fiyatını hak eden bir model değil, iPhone 11 Pro iyidir hocam, bu arada eğer ekran kalitesine çok önem vermiyorsanız iPhone 11'de alabilirsiniz hocam.

Benim telefon bilgisi
Bu arkadaş bizi telefon bilgisiyle aydınlatırsa sevinirim. Kendisi S21 FE telefonu almadan önce bu telefon alınmaz, işlemcisi kötü, problemli bir telefon diye bas bas bağırıyordu. 1 aydır S21 FE kullanıyorum, telefonda bahsedilen sorunların hiç birisi yok, son derece akıcı premium bir telefon. iPhone 11 parasını hak etmeyen bir telefondur, bunun aksini iddia edebilecek ne tür bilgi aktarabilirsin? Aydınlat bizleri 🤣

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı